Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Τελετή έναρξης πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης με συμμετέχοντα πρώην υποψήφιο της ναζιστικής Χρυσής Αυγής!!!

Στο δημο­σιευ­μέ­νο πρό­γραμ­μα της τελε­τής έναρ­ξης της Πολι­τι­στι­κής Πρω­τεύ­ου­σας της Ευρώ­πης που θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί αύριο και μεθαύ­ριο στην Ελευ­σί­να, δια­πι­στώ­νου­με ότι αφη­γη­τής και εκφω­νη­τής σε κεντρι­κό δρώ­με­νο θα είναι πρώ­ην υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής με την εγκλη­μα­τι­κή ναζι­στι­κή οργά­νω­ση της Χρυ­σής Αυγής.

Το γεγο­νός αυτό έρχε­ται τη στιγ­μή που η κυβέρ­νη­ση της ΝΔ θέλο­ντας τάχα να εμφα­νι­στεί ότι βάζει εμπό­δια στη δρά­ση των Χρυ­σαυ­γι­τών και άλλων φασι­στοει­δών, φέρ­νει τρο­πο­λο­γία που ανα­πα­ρά­γει την απα­ρά­δε­κτη θεω­ρία των δύο άκρων εξι­σώ­νο­ντας τον φασι­σμό με τη ριζο­σπα­στι­κή και κομ­μου­νι­στι­κή ιδε­ο­λο­γία και δράση.

Απο­δει­κνύ­ε­ται για ακό­μα μια φορά ότι στον πολι­τι­στι­κό βούρ­κο της Ευρω­παϊ­κής Ένω­σης χωρά­νε κάθε είδους κατα­κά­θια. Όπως τόσα χρό­νια που σε αυτή την ιμπε­ρια­λι­στι­κή ένω­ση, που όλα τα αστι­κά κόμ­μα­τα ασπά­ζο­νται, χωρά­νε φασι­στι­κές Κυβερ­νή­σεις, κυβερ­νή­σεις τύπου Ζελέν­σκι που απα­γο­ρεύ­ουν κομ­μου­νι­στι­κά κόμ­μα­τα και κομ­μου­νι­στι­κά σύμβολα.

Δημο­τι­κές, Περι­φε­ρεια­κές Αρχές και όσοι τόσα χρό­νια δια­φή­μι­ζαν το θεσμό ως μεγά­λη πολι­τι­στι­κή παρέμ­βα­ση είναι υπό­λο­γοι απέ­να­ντι στο λαό της Ελευ­σί­νας και «ζέχνουν» το ίδιο με τις αξί­ες της ΕΕ που υπερασπίζονται!

902.gr

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο