Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Τζο Μπάιντεν: Νέα επική… τούμπα κατά την διάρκεια επίσημης τελετής στο Κολοράντο (VIDEO)

Άλλο ένα… μικρο­α­τύ­χη­μα είχε ο Τζο Μπάι­ντεν κατά την διάρ­κεια τελε­τής απο­φοί­τη­σης στην Ακα­δη­μία της Πολε­μι­κής Αερο­πο­ρί­ας των ΗΠΑ στο Κολοράντο.

Ο 80χρονος πρό­ε­δρος των ΗΠΑ σκό­ντα­ψε και έπε­σε, ενώ στο πλευ­ρό του έσπευ­σαν αμέ­σως συνερ­γά­τες του που τον βοή­θη­σαν να σηκω­θεί. Ευτυ­χώς για τον ίδιο, ο αμε­ρι­κα­νός πρό­ε­δρος δεν φάνη­κε να χτύ­πη­σε σοβαρά.

Αυτή δεν είναι η πρώ­τη φορά που ο Μπάι­ντεν δεί­χνει να έχει πρό­βλη­μα με την ισορ­ρο­πία του, φου­ντώ­νο­ντας τις φήμες για προ­βλή­μα­τα υγείας.

Τον περα­σμέ­νο Φεβρουά­ριο ο πρό­ε­δρος των ΗΠΑ μετά την επί­σκε­ψη που είχε πραγ­μα­το­ποι­ή­σει στην Ουκρα­νία είχε ξανα­σκο­ντά­ψει ανε­βαί­νο­ντας τις σκά­λες του Air Force One για να επι­στρέ­ψει στις Ηνω­μέ­νες Πολιτείες.

Έναν ακρι­βώς χρό­νο πριν είχε πέσει από το ποδή­λα­το κατά την διάρ­κεια βόλ­τας κοντά στο σπί­τι του στο Ντέλαγουερ.

Το Μάρ­τιο του 2021, ο ίδιος είχε σκο­ντά­ψει επα­νει­λημ­μέ­να στις σκά­λες του Air Force One, προ­κα­λώ­ντας ερω­τη­μα­τι­κά για την σωμα­τι­κή του υγεία.

Σημειώ­νε­ται ότι ο Τζο Μπάι­ντεν, γεν­νη­μέ­νος το Νοέμ­βριο του 1942, είναι ο γηραιό­τε­ρος πρό­ε­δρος στην ιστο­ρία των ΗΠΑ.

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο