Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Το ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής

Η πατρί­δα, που των ανθρώ­πων αυτών είναι το πατρογονικό,
αυτοί, αγά­πη μου, της Πατρί­δας είναι εχθροί!
Ναζίμ Χικ­μέτ

Τελε­τή παρα­λα­βής των ταυ­το­ποι­η­θέ­ντων λει­ψά­νων 17 Ελλή­νων στρα­τιω­τι­κών, πεσό­ντων και αγνο­ου­μέ­νων στην Κύπρο κατά την τουρ­κι­κή εισβο­λή στο νησί πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε χτες στην αερο­πο­ρι­κή βάση Δεκέ­λειας στο Τατόι και πλάι πλάι Καμ­μέ­νος, Βού­τσης, Κασιδιάρης

«Απο­τε­λεί πρό­κλη­ση οι ιδε­ο­λο­γι­κοί από­γο­νοι του Μετα­ξά, οι υμνη­τές της Χού­ντας, που ευθύ­νε­ται για την τουρ­κι­κή εισβο­λή και κατο­χή στην Κύπρο, να παρευ­ρί­σκο­νται στη συγκε­κρι­μέ­νη εκδήλωση» .

Ποτέ δεν έκρυ­ψαν τις ιδε­ο­λο­γι­κές σχέ­σεις με τη χού­ντα και τη συγ­γέ­νεια με τα φυσι­κά πρό­σω­πα (Δες πώς έκλα­ψαν για παρά­δειγ­μα τον Πατ­τα­κό). Είναι οι σημε­ρι­νοί εκφρα­στές της χου­ντο­φα­σι­στι­κής ιδε­ο­λο­γί­ας και πρακτικών.

«Η κυβέρ­νη­ση ΣΥΡΙΖΑ και το υπουρ­γείο Εθνι­κής Άμυ­νας – συνε­χί­ζει η ανα­ο­κοί­νω­ση του ΚΚΕ — έχει τερά­στιες ευθύ­νες για την πρό­σκλη­ση που τους απηύ­θυ­νε και η οποία απο­τε­λεί προ­σβο­λή στη μνή­μη των νεκρών».

 Εμείς απλά να υπεν­θυ­μί­σου­με μια άλλη πρό­σκλη­ση και φωτο­γρα­φία με την ηγε­σία του υπουρ­γεί­ου Εθνι­κής Αμυ­νας και βου­λευ­τές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και της Χρυ­σής Αυγής σε Ρω και Καστελόριζο.

kasidiaris

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο