Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Το ΠΑΜΕ για το όργιο αστυνομικής βίας στη «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ»: Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Το Πανερ­γα­τι­κό Αγω­νι­στι­κό Μέτω­πο καταγ­γέλ­λει την κυβερ­νη­τι­κή επί­θε­ση με ΜΑΤ, βία και χημι­κά ενά­ντια στην απερ­γία των εργα­τών στην ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ στην Θεσσαλονίκη.

Τονί­ζει:

«Η Κυβέρ­νη­ση της ΝΔ  ξεπέ­ρα­σε κάθε όριο και πέτα­ξε κάθε πρό­σχη­μα σήμε­ρα το πρωί καθώς από τα χαρά­μα­τα λει­τουρ­γεί ως προ­σω­πι­κός “μπρά­βος” της εργο­δο­σί­ας, στέλ­νο­ντας τα ΜΑΤ και Εισαγ­γε­λέα να χτυ­πή­σουν τους εργα­ζό­με­νους και να σπά­σουν την απερ­γία στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ. Δηλα­δή να σπά­σουν τον αγώ­να των εργα­ζο­μέ­νων που διεκ­δι­κούν να γυρί­σουν στην δου­λειά οι 15 απο­λυ­μέ­νοι συνά­δελ­φοι τους. Έργο που έχου­με ξανα­δεί στην ΚΟΣΚΟ.

Για αυτήν την εξέ­λι­ξη έχουν τερά­στιες ευθύ­νες ο Υπουρ­γός Εργα­σί­ας Χατζη­δά­κης και ο Υπουρ­γός Ενέρ­γειας Σκρέ­κας ενώ η κυβερ­νη­τι­κή πρό­κλη­ση γίνε­ται ακό­μα μεγα­λύ­τε­ρη καθώς πρό­κει­ται για μια επι­χεί­ρη­ση που απέ­λυ­σε εργα­ζό­με­νους αφού με κυβερ­νη­τι­κή εντο­λή της δια­γρά­φη­καν τα χρέη σε εφο­ρία και ασφα­λι­στι­κά ταμεία!

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Ως Εδώ!

ΤΩΡΑ η Κυβέρ­νη­ση να ανα­κα­λέ­σει τις δυνά­μεις κατα­στο­λής και να παρέμ­βει για την επι­στρο­φή των απολυμένων!

Οι εργα­ζό­με­νοι δεν θα απο­δε­χτού­με να μας φορέ­σουν νέες αλυ­σί­δες Κυβέρ­νη­ση, Χατζη­δά­κης, Σκρέ­κας, Εργοδοσία!»

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο