Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Υποψήφιος της Κωνσταντοπούλου διαφημίζει εκπομπή με τον επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος «Σπαρτιάτες»!

Ο μου­σι­κός Σπύ­ρος Λιντο­βό­ης ήταν υπο­ψή­φιος με την «Πλεύ­ση Ελευ­θε­ρί­ας» στη Β’ Πει­ραιά στις εκλο­γές της 21ης Μάη.

Πριν λίγες ημέ­ρες, στο προ­φίλ του στο Facebook, ο ίδιος κύριος δια­φή­μι­ζε πως στη ραδιο­φω­νι­κή του εκπο­μπή στο «Lyra FM» θα είχε, μετα­ξύ άλλων, για δεύ­τε­ρη φορά καλε­σμέ­νο τον επι­κε­φα­λής του ακρο­δε­ξιού μορ­φώ­μα­τος «Σπαρ­τιά­τες», Βασί­λη Στίγκα.

Για όσους τυχόν δεν γνω­ρί­ζουν, οι «Σπαρ­τιά­τες» είναι το μόρ­φω­μα στο οποίο έχει δώσει επί­ση­μα την στή­ρι­ξή του ο κατα­δι­κα­σμέ­νος Ναζί, πρώ­ην στέ­λε­χος της εγκλη­μα­τι­κής Χρυ­σής Αυγής, Ηλί­ας Κασιδιάρης.

Στο ίδιο μήνυ­μά του, ο Σπ. Λιντο­βό­ης επι­σή­μαι­νε ότι στην εκπο­μπή, που ήταν προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νη για τις 17 Ιού­νη, θα υπήρ­χαν εκπρό­σω­ποι όλων των κομμάτων.

Υπο­γραμ­μί­ζε­ται ότι ο ραδιο­φω­νι­κός παρα­γω­γός έχει απο­σύ­ρει την στή­ρι­ξή του στο κόμ­μα της Ζωής Κων­στα­ντο­πού­λου, παρά το γεγο­νός ότι το όνο­μα του θα… βρί­σκε­ται στα ψηφο­δέλ­τια της «Πλεύ­σης Ελευ­θε­ρί­ας» στη Β’ Πει­ραιά! «Μη με ψηφί­σε­τε», σημειώ­νει ο ίδιος.…

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο