Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Υποψήφιος της Κ. Νοτοπούλου ζητά παρέμβαση της αστυνομίας στο ΑΠΘ

Την ώρα που η κυβέρ­νη­ση εντεί­νει το κλί­μα αστυ­νο­μο­κρα­τί­ας στην περιο­χή γύρω από το Αρι­στο­τέ­λειο Πανε­πι­στή­μιο, χρη­σι­μο­ποιώ­ντας ως πρό­σχη­μα και τα περί­φη­μα «κορω­νο­πάρ­τυ» που κάποιοι διορ­γα­νώ­νουν εντός του ιδρύ­μα­τος, με σκο­πό να χτυ­πή­σει το φοι­τη­τι­κό κίνη­μα, υπο­ψή­φιος του συν­δια­σμού του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Θεσ­σα­λο­νί­κης ζητά­ει παρέμ­βα­ση της αστυνομίας!

Πιο συγκε­κρι­μέ­να, με αφορ­μή μου­σι­κές εκδη­λώ­σεις στο ΑΠΘ, ο υπο­ψή­φιος του συν­δια­σμού της Κατε­ρί­νας Νοτο­πού­λου, Ευάγ­γε­λος Χεκί­μο­γλου, έγρα­ψε στο λογα­ρια­σμό του στο Facebook:

«Αγα­πη­τή Αστυ­νο­μία, Από τις 7μμ σήμε­ρα στο Πανε­πι­στή­μιο άρχι­σαν οι μου­σι­κές. Μήπως να πηγαί­να­τε τώρα, πριν μαζευ­τούν πολ­λοί και δεν θέλε­τε να τους ενο­χλή­σε­τε; Ευχαριστώ».

xekimoglou

Μπο­ρεί ο ΣΥΡΙΖΑ να κρα­τά επαμ­φο­τε­ρί­ζου­σα στά­ση για το κλί­μα αστυ­νο­μο­κρα­τί­ας στα πανε­πι­στή­μια (μια με τους φοι­τη­τές, μια με το «νόμο και την τάξη») ψαρεύ­ο­ντας σε θολά νερά, έρχε­ται ο οικο­νο­μο­λό­γος κ. Χεκί­μο­γλου, που συμ­με­τεί­χε ως υπο­ψή­φιος στο δημο­τι­κό ψηφο­δέλ­τιο της παρά­τα­ξης «Θεσ­σα­λο­νί­κη Μαζί», να ζητή­σει την παρέμ­βα­ση της αστυνομίας.

Άρα­γε, ποιά είναι η θέση της βου­λευ­τή του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Νοτο­πού­λου και του κόμ­μα­τός της για το θέμα αυτό; Έχουν σκο­πό να ξεκα­θα­ρί­σουν την στά­ση τους ή θα συνε­χί­σουν να πορεύ­ο­νται στον γνώ­ρι­μο τους δρό­μο «και με τον αστυ­φύ­λαξ και με τον χωροφύλαξ»;

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο