Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Υποψήφιο δήμαρχο της ΝΔ στηρίζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη, όπως και η Ελ. Ακρίτα στον α’ γύρο

Τον υπο­ψή­φιο δήμαρ­χο της ΝΔ Γιάν­νη Λαγου­δά­κο στο Πέρα­μα στη­ρί­ζει δημό­σια η βου­λευ­τής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη.

Με ανάρ­τη­σή της στο Facebook η βου­λευ­τής του ΣΥΡΙΖΑ έγρα­ψε το Σάβ­βα­το 14 Οκτώ­βρη ότι «στον β’ γύρο των Αυτο­διοι­κη­τι­κών Εκλο­γών στη­ρί­ζω κρι­τι­κά για Δήμαρ­χο Περά­μα­τος τον προ­ο­δευ­τι­κό και δημο­κρα­τι­κό ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟ».

Η δημό­σια στή­ρι­ξη της Νίνας Κασι­μά­τη στον υπο­ψή­φιο της ΝΔ προ­κά­λε­σε την αντί­δρα­ση του Γιάν­νη Λαγου­δά­κη που είναι ο απερ­χό­με­νος δήμαρ­χος Περά­μα­τος. Σε δική ανάρ­τη­ση χαρα­κτή­ρι­σε «απα­ρά­δε­κτη από κάθε άπο­ψη δημο­σί­ευ­ση της βου­λευ­τή Νίνας Κασι­μά­τη». Έγρα­ψε ακό­μα πως «η εν λόγω βου­λευ­τής ξεπερ­νώ­ντας κάθε όριο αλα­ζο­νεί­ας και αντι­δη­μο­κρα­τι­κής συμπε­ρι­φο­ράς, παρέ­χει ανοι­χτά στή­ρι­ξη (και όχι μόνο) στον υπο­ψή­φιο της ΝΔ στο Δήμο Περά­μα­τος και κάλε­σε τους ψηφο­φό­ρους να στη­ρί­ξουν τον συν­δυα­σμό του Γιάν­νη Λαγουδάκου».

Επί­σης ανα­φέ­ρει για την βου­λευ­τή του ΣΥΡΙΖΑ ότι «στο Δήμο Σαλα­μί­νας στις δημο­τι­κές εκλο­γές υπο­στή­ρι­ξε την επί­σης υπο­ψή­φια της ΝΔ και Αντι­πε­ρι­φε­ρειάρ­χη Πει­ραιά κ. Μπόγρη».

Υπεν­θυ­μί­ζου­με ότι και η βου­λευ­τής του ΣΥΡΙΖΑ Έλε­να Ακρί­τα στον πρώ­το γύρο είχε υπο­στη­ρί­ξει δημό­σια ότι στη γει­το­νιά της (δήμο Φιλο­θέ­ης-Ψυχι­κού) ψηφί­ζει δεξιό δήμαρ­χο ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κατέ­βα­ζε δικό του σχήμα.

 

Οι Χαλα­σο­χώ­ρη­δες, Μια πολι­τι­κή σάτι­ρα του Αλέ­ξαν­δρου Παπαδιαμάντη

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο