Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Δύο συλλήψεις για την αρπαγή και τη δολοφονία του 26χρονου

Σε δύο συλ­λή­ψεις προ­χώ­ρη­σε η Ελλη­νι­κή Αστυ­νο­μία για τη μυστη­ριώ­δη υπό­θε­ση της δολο­φο­νί­ας και της εξα­φά­νι­σης της σορού του 26χρονου Μάριου Παπα­γε­ωρ­γί­ου. Οι δύο συλ­λή­ψεις έγι­ναν χθες, Δευ­τέ­ρα, στην Αθή­να, ύστε­ρα από εντάλ­μα­τα σύλ­λη­ψης που είχαν εκδο­θεί σε βάρος τους από τον δεύ­τε­ρο τακτι­κό ανα­κρι­τή, στον οποίο και οδη­γή­θη­καν σήμε­ρα Τρίτη.

Όταν πλη­ρο­φο­ρή­θη­καν ότι η αστυ­νο­μία ερευ­νά την εμπλο­κή τους, οι δύο εμπλε­κό­με­νοι ηλι­κί­ας 53 και 54 ετών έκα­ψαν το αυτο­κί­νη­το του 54χρονου για να εξα­φα­νί­σουν κάθε ίχνος απο­δει­κτι­κού στοι­χεί­ου που θα τους συνέ­δεε με την πολύ­κρο­τη υπό­θε­ση απα­γω­γής και δολο­φο­νί­ας του νεα­ρού άντρα.

Οι κατη­γο­ρί­ες που αντι­με­τω­πί­ζουν οι δύο κατη­γο­ρού­με­νοι αφο­ρούν ανθρω­πο­κτο­νία με πρό­θε­ση κατά συναυ­τουρ­γία σε ήρε­μη ψυχι­κή κατά­στα­ση. Οι δύο ύπο­πτοι ανα­μέ­νε­ται να πάρουν προ­θε­σμία για να απολογηθούν.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι ο Μάριος Παπα­γε­ωρ­γί­ου δολο­φο­νή­θη­κε το καλο­καί­ρι του 2012 χωρίς ωστό­σο να έχει εντο­πι­στεί η σορός του. Για τη δολο­φο­νία του έχουν κατα­δι­κα­στεί συνο­λι­κά τέσ­σε­ρα άτο­μα σε δεύ­τε­ρο βαθμό.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο