Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Χρυσή Αυγή: Αίμα, Τιμή και… ζήτω οι Αμερικανοί!

Οι ογκώ­δεις δια­δη­λώ­σεις του Σαβ­βά­του ενά­ντια στην επί­σκε­ψη Πομπέο ενό­χλη­σαν βαθιά τον εσμό των κάθε λογής αμε­ρι­κα­νο­τσο­λιά­δων. Θίχτη­καν οι σύγ­χρο­νοι δοσί­λο­γοι από την συμ­βο­λι­κή επί­θε­ση στο άγαλ­μα του σφα­γέα Τρού­μαν και το κάψι­μο της αιμα­το­βαμ­μέ­νης αστερόεσσας.

Και ακρι­βώς επει­δή θίχτη­κε ο δοσι­λο­γι­σμός τους, απο­φά­σι­σαν να ξερά­σουν αντι­κομ­μου­νι­στι­κό δηλη­τή­ριο και μπό­λι­κο χαφιε­δι­σμό. Μαζί, λοι­πόν, με τους Μπο­γδά­νους, τους Φαή­λους και τους λοι­πούς εκπρο­σώ­πους του αμε­ρι­κα­νο­τσο­λια­δι­σμού, βγή­καν απ’ τις τρύ­πες τους και τα ναζι­στι­κά απο­βρά­σμα­τα της Χρυ­σής Αυγής.

Σαν γνή­σιοι δοσί­λο­γοι, από­γο­νοι των ταγ­μα­τα­σφα­λι­τών του ΄40, οι χρυ­σαυ­γί­τες απέ­δει­ξαν και πάλι ότι απο­τε­λούν τα καλύ­τε­ρα τσι­ρά­κια της αστι­κής εξου­σί­ας. Έτσι, μέσα από τις φασι­στο­σε­λί­δες τους ξεκί­νη­σαν να ρου­φια­νεύ­ουν, να στο­χο­ποιούν και να ζητούν συλ­λή­ψεις δια­δη­λω­τών! Επί Κατο­χής ένας τενε­κές λάδι τους αρκού­σε. Σήμε­ρα ποιο είναι άρα­γε το αντάλλαγμα;

roufianoi xa

Χαφιε­δί­στι­κες δημο­σιεύ­σεις στο ναζι­στο­σάιτ “ethnikismos”.

Φυσι­κά, για την παρου­σία του Πομπέο και την υπο­γρα­φή της ελλη­νο-αμε­ρι­κα­νι­κής συμ­φω­νί­ας που καθι­στά την Ελλά­δα μια απέ­ρα­ντι βάση των ΗΠΑ, ούτε λέξη! Στα λόγια «υπερ­πα­τριώ­τες» και στην πρά­ξη αμε­ρι­κα­νο­τσο­λια­δά­κια. Αυτοί ήταν και είναι οι φασίστες.

Το υπό διά­λυ­ση ναζι­στι­κό, εγκλη­μα­τι­κό μόρ­φω­μα της Χρυ­σής Αυγής — μαντρό­σκυ­λο του κεφα­λαί­ου και της μεγα­λο­ερ­γο­δο­σί­ας — απο­δει­κνύ­ει για πολ­λο­στή φορά την πλή­ρη ταύ­τι­ση του με τον αμε­ρι­κα­νο­να­τοι­κό ιμπεριαλισμό. 

Του­λά­χι­στον, πρω­τού τα ορφα­νά του Χίτλερ και του Πατ­τα­κού εξα­φα­νι­στούν μια για πάντα από το πολι­τι­κό σκη­νι­κό της χώρας, ας απο­δώ­σουν μια τελευ­ταία τιμή στα αφε­ντι­κά τους φωνά­ζο­ντας όλοι μαζί: «Αίμα, Τιμή, ζήτω οι Αμερικανοί!».

gif Banner Γυάρος

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο