Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Χ. Παναγιωτακοπούλου: Η ζωή και τα δικαιώματά μας κριτήριο ενίσχυσης του ΚΚΕ (VIDEO)

Η ζωή και τα δικαιώ­μα­τά μας είναι κρι­τή­ριο ενί­σχυ­σης του ΚΚΕ, που μόνο αυτό με έναν δυνα­τό λαό μπο­ρεί να αντι­με­τω­πί­σει την επό­με­νη κυβέρ­νη­ση που θα είναι αντι­λαϊ­κή, τόνι­σε η Χρι­στί­να Πανα­γιω­τα­κο­πού­λου, υπο­ψή­φια βου­λευ­τή Επι­κρα­τεί­ας του Κόμ­μα­τος, μιλώ­ντας το πρωί της Δευ­τέ­ρας στο «Action 24».

Πάνω από 2,5 εκα­τομ­μύ­ρια άνθρω­ποι, κυρί­ως νέοι, βγή­καν στους δρό­μους γα το έγκλη­μα στα Τέμπη, φωνά­ζο­ντας «εσείς μετρά­τε κέρ­δη και ζημιές κι εμείς μετρά­με ανθρώ­πι­νες ζωές», τόνι­σε και πρό­σθε­σε ότι ο λαός και η νεο­λαία πρέ­πει να βάλουν μπρο­στά τη ζωή τους και τα δικαιώ­μα­τά τους και να δυνα­μώ­σει το ΚΚΕ.

Ανα­φε­ρό­με­νη στα παζά­ρια που γίνο­νται μετα­ξύ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για το ποιος θα φτιά­ξει κυβέρ­νη­ση με ποιον, σημεί­ω­σε ότι στις 22 Μάη από αυτά τα κόμ­μα­τα μπο­ρεί να υπάρ­ξει κυβέρ­νη­ση συνερ­γα­σί­ας, η οποία θα είναι αντι­λαϊ­κή, λέγο­ντας χαρα­κτη­ρι­στι­κά ότι με το Ταμείο Ανά­καμ­ψης εκκρε­μούν 350 αντι­λαϊ­κά προ­α­παι­τού­με­να που θα φορ­τω­θούν στον λαό για να οδη­γη­θούν τα δισ. ευρώ στους επι­χει­ρη­μα­τι­κούς ομίλους.

Καμία στή­ρι­ξη, καμία ανο­χή του ΚΚΕ σε όποια αντι­λαϊ­κή κυβέρ­νη­ση, υπο­γράμ­μι­σε για το τι θα πρά­ξει το Κομ­μου­νι­στι­κό Κόμ­μα ένα­ντι της πρό­τα­σης του ΣΥΡΙΖΑ. Σημεί­ω­σε ότι η ηγε­σία του ΣΥΡΙΖΑ με την πρό­τα­ση αυτή απευ­θύ­νε­ται σε πρώ­ην ψηφο­φό­ρους του που βλέ­πουν με μεγα­λύ­τε­ρη εμπι­στο­σύ­νη το ΚΚΕ διό­τι έχουν απο­γοη­τευ­θεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και ως κυβέρ­νη­ση, αλλά και ως αντι­πο­λί­τευ­ση αφού ψήφι­σε το 50% των νομο­σχε­δί­ων της ΝΔ!

Θύμι­σε ότι στην παν­δη­μία ενώ το ΚΚΕ διεκ­δι­κού­σε ουσια­στι­κά μέτρα και επί­τα­ξη του ιδιω­τι­κού τομέα ο ΣΥΡΙΖΑ έλε­γε θα «λογα­ρια­στού­με μετά» και πρό­τει­νε υπουρ­γό Υγεί­ας κοι­νής απο­δο­χής την Αθη­νά Λινού, που αφή­νει ανοι­χτό το ενδε­χό­με­νο να ψηφί­σει υπέρ των ιδιω­τι­κών πανεπιστημίων.

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο