Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

1200 ηθοποιοί, τραγουδιστές και λοιποί διάσημοι βοηθούν το Ισραήλ να εξοντώσει τους Παλαιστίνιους

Γρά­φει ο Πάνος Αλε­πλιώ­της //

1200 ηθο­ποιοί, τρα­γου­δι­στές, διά­ση­μοι του τομέα ψυχα­γω­γί­ας συγκέ­ντρω­σαν 60 εκα­τομ­μύ­ρια δολά­ρια υπέρ των σιω­νι­στι­κών δυνά­με­ων κατο­χής σε εορ­τα­στι­κό δεί­πνο των φίλων των Αμυ­ντι­κών δυνά­με­ων του Ισρα­ήλ που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε στο Χόλι­γουντ στις 2 του Νοέμβρη.

israel1

Μετα­ξύ αυτών οι Gerard Butler, Ashton Kutcher, Katharine McPhee  Andy Garcia, Fran Drescher, Τα χρή­μα­τα αυτά θα χρη­σι­μο­ποι­η­θούν από τον σιω­νι­σμό για να σκο­τώ­σει και να καθα­ρί­σει την περιο­χή από τους Παλαιστίνιους.

israel

Η εκδή­λω­ση βοη­θά­ει τους βρυ­κό­λα­κες του αίμα­τος και τα όργα­νά τους και γίνε­ται από ανθρώ­πους που έπρε­πε να δια­τη­ρή­σουν και να μετα­φέ­ρουν τον ανθρω­πι­σμό. Αντί­θε­τα κάνουν τερά­στια συνει­σφο­ρά για την υπο­στή­ρι­ξη της κατα­πί­ε­σης, της κατα­στο­λής, του μίσους και της τυραν­νί­ας ενα­ντί­ον των Παλαιστινίων.

Μόνο περι­φρό­νη­ση αξί­ζουν όλα αυτά τα επι­φα­νή καθάρ­μα­τα που ανα­λαμ­βά­νουν να ωραιο­ποι­ή­σουν και να εξα­γνί­σουν την σιω­νι­στι­κή τρο­μο­κρα­τι­κή κατο­χή κατά των Παλαι­στι­νί­ων και υπέρ της δολο­φο­νι­κής μηχα­νής του Ισραήλ.

________________________________________________________________________________________________

Πάνος Αλεπλιώτης Δημοτικός σύμβουλος Πυλαίας Θεσσαλονίκης 87/90 και 99/2002. Αντιδήμαρχος Πυλαίας από το 1987 έως και το 1990 και από το 1999 έως και το 2000. Εργάστηκε σαν γεωλόγος, περιβαλλοντολόγος και χωροτάκτης στην Ελλάδα και στην Σουηδία
Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο