Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Αποφυλάκιση Ρουπακιά: Οι δολοφόνοι ζουν ανάμεσά μας (VIDEO)

Αποφυλακίστηκε σήμερα ο δολοφόνος του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα Γιώργος Ρουπακιάς (σε κύκλο στη φωτογραφία), στέλεχος της Χρυσής Αυγής και βρίσκεται «σε κατ’ οίκον περιορισμό», κάνοντας χρήση σχετικής διάταξης που προβλέπει ο νόμος.

Η αποφυλάκιση του δολοφόνου, αποτελεί πρόκληση όχι μόνο για την οικογένεια του Παύλου Φύσσα αλλά και για το σύνολο των θυμάτων της εγκληματικής και ναζιστικής αυτής οργάνωσης, για κάθε δημοκρατικό πολίτη αυτής της χώρας και προσβάλλει το κοινό περί δικαίου αίσθημα του λαού μας.

Στο βίντεο που παρουσιάζουμε καταδεικνύεται με εικόνες και ομολογίες μελών και στελεχών της, η εγκληματική δράση της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, από τον δολοφόνο Ρουπακιά μέχρι τον αρχηγό της που «αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη». Το βίντεο έστειλε η μητέρα του Παύλου Φύσσα στον ρ/σ Αθήνα 984 αντί άλλης απάντησης για τη σημερινή αποφυλάκιση-πρόκληση του δολοφόνου Ρουπακιά.

Η δίκη πρέπει να συνεχιστεί άμεσα και να ολοκληρωθεί. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και η προηγούμενη κυβέρνηση φέρουν βαριές ευθύνες για την εξέλιξη αυτή, αφού  δεν εξασφάλισαν εκείνες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την απρόσκοπτη και χωρίς καθυστερήσεις ολοκλήρωση της δίκης.

Είναι εγκληματίες γιατί είναι φασίστες! Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στο σύστημα που γεννά το φασισμό. Πολεμάμε το δηλητήριο του φασισμού – ναζισμού. Δεν αφήνουμε τόπο να σταθούν οι φασίστες χρυσαυγίτες. Παλεύουμε για την ανατροπή του συστήματος που τους γεννάει. Επαγρυπνούμε και απομονώνουμε την εγκληματική ναζιστική δράση της Χρυσής Αυγής.