Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Η ΕΔΕ για την 90χρονη δεν αφορά τη σύλληψή της αλλά τη βιντεοσκόπηση!!! — Απαράδεκτες δηλώσεις συνδικαλιστή αστυνομικού

Η Ένορ­κη Διοι­κη­τι­κή Εξέ­τα­ση που διε­τά­χθη από το αρχη­γείο της ΕΛΑΣ για την υπό­θε­ση της 90χρονης που που­λού­σε τερ­λί­κια στη Θεσ­σα­λο­νί­κη δεν αφο­ρά τη σύλ­λη­ψη της ηλι­κιω­μέ­νης και αν έγι­ναν λάθη στη δια­χεί­ρι­ση αλλά μόνο στο ότι υπήρ­ξε βίντεο που δεί­χνει την κυρία Σου­ζά­να Ηλιά­δου μέσα στο ΑΤ την ώρα της δακτυλοσκόπησης!!!

Αυτό απο­κά­λυ­ψε σήμε­ρα ο πρό­ε­δρος της Ένω­σης Αστυ­νο­μι­κών Θεσ­σα­λο­νί­κης Θεό­δω­ρος Τσαϊ­ρί­δης σε συνέ­ντευ­ξή του στον ΘΕΜΑ 104,6 , ο οποί­ος μάλι­στα ούτε λίγο ούτε πολύ έβγα­λε λάδι τους συνα­δέλ­φους του.

«Σε καμία περί­πτω­ση δεν κατη­γο­ρού­νται οι συνά­δελ­φοί μου ότι έπρα­ξαν λάθος κατά την εκτέ­λε­ση του καθή­κο­ντος» δήλω­σε χαρα­κτη­ρι­στι­κά ο κ. Τσαΐριδης.

«Εσείς μου λέτε για την εικό­να αλλά από εκεί και πέρα οφεί­λου­με να σκε­φτού­με τους συνα­δέλ­φους που ενερ­γούν κατό­πιν εντο­λής και καταγ­γε­λιών» είπε αρχι­κά ο συν­δι­κα­λι­στής αστυνομικός.

Σύμ­φω­να με τον ίδιο «δεν είναι λίγες οι φορές που κάθο­νται αυτοί που καταγ­γέλ­λουν και όταν οι συνά­δελ­φοι κάνουν απλά παρα­τη­ρή­σεις τότε βρί­σκο­νται υπό­λο­γοι».

Ερω­τη­θείς για το αν ήταν σωστό η 90χρονη να μεί­νει επί 12 ώρες στο αστυ­νο­μι­κό τμή­μα μόνο με λίγο νερό ο κ. Τσαϊ­ρί­δης απά­ντη­σε ότι «ειδι­κά στις αστυ­νο­μι­κές υπη­ρε­σί­ες οι αστυ­νο­μι­κοί τους κρα­τού­με­νους, τους προ­σω­ρι­νά κρα­τού­με­νους ή όσους προ­σα­γά­γο­νται προ­σπα­θούν να τους έχουν σε όσο το δυνα­τόν καλύ­τε­ρη κατά­στα­ση. Δεν βάζου­με τους ανθρώ­πους σε ένα κελι και αδια­φο­ρού­με για τις συν­θή­κες που υπάρ­χουν». Δηλα­δή, δεν απά­ντη­σε επί της ουσί­ας, επι­βε­βαιώ­νο­ντας την καταγ­γε­λία. Μάλι­στα προ­έ­βη σε απα­ρά­δε­κτο συσχε­τι­σμό με τους συλ­λη­φθέ­ντες του καθη­με­ρι­νού αστυ­νο­μι­κού δελ­τί­ου. Τι σχέ­ση έχει η ηλι­κιω­μέ­νη με όλους αυτούς;

Κατά τον ίδιο, τέλος, γίνο­νται καθη­με­ρι­νά δεκά­δες συλ­λή­ψεις στην Αρι­στο­τέ­λους για παρε­μπό­ριο και τη Ροτό­ντα για ναρ­κω­τι­κά «και οδη­γού­νται στη δικαιοσύνη».

Ακού­γο­ντας κανείς τις δηλώ­σεις του αστυ­νο­μι­κού συν­δι­κα­λι­στή, κατα­λα­βαί­νει και την ουσία του περι­στα­τι­κού με την αδια­νό­η­τη σύλ­λη­ψη της 90χρονης.

Συνέ­λα­βαν 90χρονη για­τί που­λού­σε χωρίς άδεια τερ­λί­κια (μάλ­λι­νες παντόφλες)

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο