Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θεσσαλονίκη: “Μπλόκο” σε αυτοκινητοπομπή του ΝΑΤΟ από μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ

“Μπλό­κο” σε αυτο­κι­νη­το­πο­μπή του ΝΑΤΟ έκα­ναν στε­λέ­χη και μέλη του ΚΚΕ στα διό­δια του Πολυ­μύ­λου Κοζά­νης. Όπως ανα­κοί­νω­σε η Κομ­μα­τι­κή Οργά­νω­ση Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας του ΚΚΕ, η δύνα­μη προ­έρ­χε­ται από την Αλβα­νία και κινεί­ται σε ελλη­νι­κό έδα­φος προ­κει­μέ­νου να λάβει μέρος στην άσκη­ση του ΝΑΤΟ “Noble Jump”.

apokleismos-natoikwn-4

Η πομπή, που απο­τε­λεί­ται από είκο­σι οχή­μα­τα και δυο λεω­φο­ρεία, ακι­νη­το­ποι­ή­θη­κε με οχή­μα­τα και ανθρώ­πι­νες αλυ­σί­δες περί­που στις δύο το μεση­μέ­ρι, στο σημείο των διο­δί­ων Πολυ­μύ­λου ωστό­σο, όπως διευ­κρί­νι­σε στο ΑΠΕ — ΜΠΕ ο ευρω­βου­λευ­τής του ΚΚΕ Σωτή­ρης Ζαρια­νό­που­λος, η κίνη­ση των υπο­λοί­πων διερ­χό­με­νων οχη­μά­των διε­ξά­γε­ται κανο­νι­κά. Παρών στην κινη­το­ποί­η­ση είναι επί­σης ο βου­λευ­τής Σάκης Βαρδαλής.

“Δεν επι­τρέ­που­με να περά­σουν μόνο τα στρα­τιω­τι­κά αλβα­νι­κά οχή­μα­τα τα οποία συμ­με­τέ­χουν στην άσκη­ση. Επει­σό­δια δεν υπήρ­ξαν. Θα μεί­νου­με εδώ μέχρι τα στρα­τιω­τι­κά οχή­μα­τα να γυρί­σουν πίσω” σημεί­ω­σε ο κ. Ζαριανόπουλος.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, έχουν παράλ­λη­λα, ανοί­ξει τα διό­δια του Πολυμύλου.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο