Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης εκθείαζε τον συνήγορο του ναζιστή Λαγού, Κ. Πλεύρη…

Τον αμετανόητο φασίστα, υμνητή της Χούντας Κωνσταντίνο Πλεύρη είχε συνήγορο υπεράσπισης, σήμερα στο δικαστήριο, ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης ναζιστής Γιάννης Λαγός. Όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα, που λέει ο σοφός λαός.

Με αφορμή όμως την επανεμφάνιση του Κ. Πλεύρη, θυμηθήκαμε τον υπουργό της Ν.Δ. που, λίγα χρόνια πριν, παρουσίαζε από τηλεοράσεως τα βιβλία του χουντικού δικηγόρου, πλέκοντας του δημόσια το εγκώμιο.

Θυμηθήκαμε τον Άδωνι Γεωργιάδη στο ίδιο πάνελ με τον σημερινό δικηγόρο του εγκληματία ναζιστή Λαγού, στο τότε Τηλεάστυ του Καρατζαφέρη, να παρουσιάζουν τα χιτλεροφασιστικά πονήματα του Πλεύρη (βλέπε «Εβραίοι: Όλη η αλήθεια»).

Θυμηθήκαμε τον σημερινό υπουργό του κ. Μητσοτάκη να κάθεται πλάι-πλάι με τον σημερινό δικηγόρο του ναζιστή Λαγού (που όπως έλεγε ήταν «μεγάλη του τιμή») και να αναφέρονται υποτιμητικά στους αρχαίους λαούς (πλήν Ελλήνων, φυσικά) και στο πως θα… πάρουνε την Πόλη…

Και, ασφαλώς, θυμηθήκαμε τον ίδιο τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη να δηλώνει δημόσια πως «δεν πρόκειται ποτέ να αποκηρύξει την σχέση του με τον Κ. Πλεύρη»…

Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε…