Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Άγριο έγκλημα στη Χαλκίδα: Γυναίκα σκότωσε 43χρονο μέσα στη μέση του δρόμου

Άγριο έγκλη­μα σημειώ­θη­κε νωρίς σήμε­ρα το πρωί σε κεντρι­κό σημείο της Χαλ­κί­δας, κοντά στο 4ο Γυμνά­σιο, όταν ένας άνδρας 42 ετών βρέ­θη­κε νεκρός, με πολ­λές μαχαι­ριές στο στήθος.

Η αστυ­νο­μία προ­χώ­ρη­σε άμε­σα στη σύλ­λη­ψη μίας γυναί­κας 38 ετών, η οποία φέρε­ται να είναι η δρά­στης και οδη­γή­θη­κε στην Ασφά­λεια Χαλκίδας.

Σύμ­φω­να με τα πρώ­τα στοι­χεία, το ζευ­γά­ρι, που δια­τη­ρού­σε (παρά­νο­μη) σχέ­ση, νωρίς το πρωί εξήλ­θε από οικία και υπήρ­ξε δια­πλη­κτι­σμός ανά­με­σά τους και μάλι­στα ιδιαί­τε­ρα έντονος.

Σύμ­φω­να με τις έως τώρα κατα­θέ­σεις, η 38χρονη, επά­νω στον καυ­γά, φέρε­ται να έβγα­λε ένα μαχαί­ρι και επέ­φε­ρε πολ­λές μαχαι­ριές στο στή­θος του 42χρονου που ήταν μοιραίες.

Μάλι­στα, το έγκλη­μα συνέ­βη μπρο­στά έντρο­μα μάτια της συζύ­γου του θύμα­τος, η οποία παρα­κο­λού­θη­σε όλη τη σκη­νή της δολο­φο­νί­ας από το μπαλ­κό­νι. «Μια γυναί­κα σκο­τώ­νει τον άντρα μου», φέρε­ται να είπε στην αστυ­νο­μία για όσα δια­δρα­μα­τί­ζο­νταν έξω από το σπί­τι της, σύμ­φω­να με το evima.gr.

Σύμ­φω­να με το τοπι­κό μέσο, η δρά­στης ήταν γνώ­ρι­μη των αρχών ασφα­λεί­ας από παλαιό­τε­ρες παρα­βα­τι­κές συμπεριφορές.

Την υπό­θε­ση διε­ρευ­νά η Ασφά­λεια Χαλκίδας.

 

Το “έπος” του Γου­έ­μπλεϊ, αφη­γεί­ται ο Αρι­στεί­δης Καμάρας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο