Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Άρτα: Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον πατέρα που παράτησε το βρέφος κλεισμένο στο αυτοκίνητο

Δίω­ξη για ανθρω­πο­κτο­νία από αμέ­λεια άσκη­σε ο εισαγ­γε­λέ­ας Άρτας στον 37χρονο πατέ­ρα του μωρού, που έχα­σε τη ζωή του κλει­σμέ­νο μέσα στο αυτο­κί­νη­το για του­λά­χι­στον 5 ώρες.

Ο πατέ­ρας νοση­λεύ­ε­ται φρου­ρού­με­νος και σε κατα­στο­λή στο Νοσο­κο­μείο της Άρτας, ενώ σε κατα­στο­λή βρί­σκε­ται και η 27χρονη μητέ­ρα του άτυ­χου βρέφους.

Το φοβε­ρό περι­στα­τι­κό σημειώ­θη­κε το πρωί της Τρί­της, όταν ο πατέ­ρας πήρε το μόλις 5,5 μηνών κορι­τσά­κι του, προ­κει­μέ­νου να το μετα­φέ­ρει σε βρε­φο­νη­πια­κό σταθ­μό. Για λόγους που δεν έχουν διευ­κρι­νι­στεί ακό­μη, ξέχα­σε το παι­δί δεμέ­νο στο παι­δι­κό κάθι­σμα του αυτο­κί­νη­του του και έφυγε.

Όταν η 27χρονη σύζυ­γός του πήγε στο βρε­φο­νη­πια­κό σταθ­μό να παρα­λά­βει το παι­δί, της είπαν ότι δεν το είχε πάει κανείς. Μετά από τηλε­φω­νι­κή επι­κοι­νω­νία που είχε με το 37χρονο σύζυ­γό της, ο οποί­ος είχε πάει στην εργα­σία του, ο ίδιος παρα­δέ­χθη­κε ότι είχε ξεχά­σει το παι­δί στο αυτο­κί­νη­το. Όταν έσπευ­σε στο σημείο, όπου είχε σταθ­μεύ­σει το αυτο­κί­νη­τό του, το βρέ­φος είχε ήδη χάσει τις αισθή­σεις του.

Σκη­νές ανθρώ­πι­νης τρα­γω­δί­ας εκτυ­λί­χθη­καν στο Νοσο­κο­μείο της πόλης, όπου μετα­φέρ­θη­κε το βρέ­φος, το οποίο δυστυ­χώς οι για­τροί δεν κατά­φε­ραν να σώσουν.

Φως στα ακρι­βή αίτια της τρα­γω­δί­ας, που έχει συγκλο­νί­σει το Πανελ­λή­νιο ανα­μέ­νε­ται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Πηγή: ertnews.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο