Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Έγκλημα στα Τέμπη: Παραίτηση του υπουργού Δικαιοσύνης ζητούν συγγενείς των θυμάτων

Την παραί­τη­ση του υπουρ­γού Δικαιο­σύ­νης Γ. Φλω­ρί­δη ζητούν οι συγ­γε­νείς των θυμά­των του εγκλή­μα­τος των Τεμπών που συνα­ντή­θη­καν σήμε­ρα Κυρια­κή στην Λάρι­σα για να ενη­με­ρω­θούν από τους εμπει­ρο­γνω­μο­νες και να απο­φα­σί­σουν τα επό­με­να βήματα.

Η φρά­ση «όποιος λέει για μπα­ζώ­μα­τα στα Τέμπη, είναι για τα μπά­ζα» του υπουρ­γού Δικαιο­σύ­νης έχει εξόρ­γι­σε τους συγ­γε­νείς και ζητούν την παραί­τη­ση του όπως δήλω­σε ο Χρή­στος Βλά­χος πατέ­ρας του Βάιου που σκο­τώ­θη­κε στην πολύ­νε­κρη σύγκρου­ση των 2 τρένων.

Ανα­φέρ­θη­κε ακό­μα πως θα γίνει μήνυ­ση προς την Πυρο­σβε­στι­κή για το πως δια­χει­ρί­στη­κε το χώρο της σύγκρου­σης τις πρώ­τες μέρες, ενώ εντός της εβδο­μά­δας θα κατα­τε­θούν επι­πλέ­ον στοι­χεία για την μετα­φο­ρά χώμα­τος από το σημείο σε οικό­πε­δο της εται­ρεί­ας των γερανών.

Σύμ­φω­να με τα όσα δήλω­σε ο Κώστας Λακα­φώ­σης τεχνι­κός σύμ­βου­λος των συγ­γε­νών πέντε επι­βά­τες έχα­σαν τη ζωή από τη φωτιά και όχι από τη σύγκρου­ση. Όπως είπε αν δεν υπάρ­χει η φωτιά τα θύμα­τα δεν θα ήταν 57 αλλά 52 ή και 50. Ανέ­φε­ρε ακό­μα ότι έγι­νε βια­στι­κή δια­χεί­ρι­ση του τόπου του εγκλή­μα­τος τις πρώ­τες μέρες

Πηγή: 902.gr

Το “έπος” του Γου­έ­μπλεϊ, αφη­γεί­ται ο Αρι­στεί­δης Καμάρας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο