Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Έλληνες Γ.Τ.Π»: Νέο ακροδεξιό μόρφωμα ανακοίνωσε ο Κασιδιάρης

Στην ανα­κοί­νω­ση νέου ακρο­δε­ξιού σχη­μα­τι­σμού προ­χώ­ρη­σε σήμε­ρα ο υπό­δι­κος νεο­να­ζί, πρό­σφα­τα απο­χω­ρή­σας από την Χρυ­σή Αυγή, Ηλί­ας Κασιδιάρης.

Το νέο κόμ­μα, με εθνι­κι­στι­κά και ρατσι­στι­κά χαρα­κτη­ρι­στι­κά παρό­μοια με της ναζι­στι­κής Χρυ­σής Αυγής, ονο­μά­ζε­ται «Έλλη­νες Γ.Τ.Π» (Έλλη­νες Για την Πατρίδα).

Το άλλο­τε πρω­το­πα­λί­κα­ρο του Μιχα­λο­λιά­κου απο­φά­σι­σε να τρα­βή­ξει χωρι­στή πορεία και πλέ­ον «ρίχνει τα δίχτυα του» στα θολά νερά του εθνι­κι­σμού, της πατρι­δε­μπο­ρί­ας και της μισαλ­λο­δο­ξί­ας, ευελ­πι­στώ­ντας να «τσι­μπή­σει» κάποιο ψίχου­λο από δυσα­ρε­στη­μέ­νους χρυ­σαυ­γί­τες και ανέ­ντα­χτα φασιστοειδή.

«ΕΛΛΗΝΕΣ για την πατρί­δα είναι το όνο­μα του νέου μας Κινή­μα­τος για την Πατρί­δα! Έμβλη­μά μας ο αιώ­νιος Έλλην που μάχε­ται για την ελευ­θε­ρία! ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ», έγρα­ψε στο λογα­ρια­σμό του στο Twitter ο υπό­δι­κος Κασι­διά­ρης, ανα­φέ­ρο­ντας ότι το νέο του μόρ­φω­μα θα κάνει… εθνι­κή αντίσταση.

Πολι­τι­κό γέν­νη­μα-θρέμ­μα της ναζι­στι­κής-εγκλη­μα­τι­κής Χρυ­σής Αυγής, ο Κασι­διά­ρης και το κόμ­μα του εκφρά­ζουν το χει­ρό­τε­ρο είδος φασι­σμού, την πατρι­δο­κα­πη­λεία και απευ­θύ­νο­νται στα πιο ταπει­νά ένστι­κτα μερί­δας του λαού. Τα «ορφα­νά» του Χίτλερ και τα τσι­ρά­κια των εφο­πλι­στών και της μεγα­λο­ερ­γο­δο­σί­ας έχουν δεί­ξει το πραγ­μα­τι­κό, απε­χθές πρό­σω­πο τους.

Κανέ­νας εργα­ζό­με­νος, κανέ­νας νέος δεν πρέ­πει να «τσι­μπή­σει» στα δολώ­μα­τα των εγκλη­μα­τιών νεοναζί.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο