Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Έσπασε» τα κοντέρ στο… φιλοκυβερνητικό γλείψιμο το liberal.gr

Το ότι το liberal.gr έχει ανα­λά­βει ρόλο δια­δι­κτυα­κής προ­πα­γαν­δι­στι­κής εμπρο­σθο­φυ­λα­κής για την κυβέρ­νη­ση της ΝΔ και τον πρω­θυ­πουρ­γό το γνω­ρί­ζουν οι πάντες.

Στην ίδια ιστο­σε­λί­δα γρά­φο­νται συχνά-πυκνά υμνο­λο­γί­ες για την πολι­τι­κή της κυβέρ­νη­σης, για τον πρω­θυ­πουρ­γό και τους υπουρ­γούς της. Στην ίδια ιστο­σε­λί­δα, άλλω­στε, είχε γρα­φτεί το αλλή­στου μνή­μης για τον Μητσοτάκη-«Μωυσή».

Κι’ αν κάποιος πίστε­ψε ότι με τον «Μωυ­σή» το liberal είχε «τερ­μα­τί­σει» κάθε όριο στο… γλεί­ψι­μο απέ­να­ντι στον Κυριά­κο Μητσο­τά­κη, ήρθε χθες ένα νέο άρθρο να πάει το φιλο­κυ­βερ­νη­τι­κό «λιβά­νι­σμα» σε άλλα, σχε­δόν πρω­τό­γνω­ρα για το εγχώ­ριο αστι­κό πολι­τι­κό σύστη­μα, επίπεδα.

Με τίτλο «Από τι υλι­κό είναι φτιαγ­μέ­νος ο Κυριά­κος Μητσο­τά­κης» η αρθρο­γρά­φος του liberal δίνει στην φιλο­κυ­βερ­νη­τι­κή προ­πα­γάν­δα μια σου­ρε­α­λι­στι­κή διά­στα­ση, απ’ αυτές που μόνο οι επαγ­γελ­μα­τί­ες, με εμπει­ρία χρό­νων στην ΔΑΠ, γλεί­φτες της εξου­σί­ας είναι ικα­νοί να κατανοήσουν.

«Υπάρ­χει ένα χρο­νό­με­τρο στο μυα­λό του Κυριά­κου Μητσο­τά­κη που μετρά­ει αντί­στρο­φα το χρό­νο. Από τον εντο­πι­σμό του προ­βλή­μα­τος μέχρι τη λύση και το απο­τέ­λε­σμα» γρά­φει η αρθρο­γρά­φος της ιστο­σε­λί­δας, κάνο­ντας μέχρι και τον ίδιο τον πρω­θυ­πουρ­γό να γουρ­λώ­σει τα μάτια απ’ το μέγε­θος του «γλει­ψί­μα­τος».

Είναι γνω­στό τοις πάσι ότι για τους σφουγ­γο­κο­λά­ριους της εξου­σί­ας τα αισθή­μα­τα της ντρο­πής και της τσί­πας είναι άγνωστα.

Ευελ­πι­στού­με, του­λά­χι­στον, εκεί στο liberal να έχουν αρκε­τές σφουγ­γα­ρί­στρες μην τυχόν και γλυ­στρί­σει κανείς…

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο