Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ακόμη μια φορά όλοι τους και ΜΟΝΟ του να μάχεται τ’ άδικο, τη σαπίλα και τη σήψη

Όλοι τους και μόνο του.  Όπως πάντα. Όλοι μαζί, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Αρι­στε­ρά, Πλεύ­ση Ελευ­θε­ρί­ας, δια­καιω­μα­τι­στές, δήθεν αναρ­χι­κοί, «ευαι­σθη­τού­λη­δες» και λοι­ποί επα­να­στά­τες των πλη­κτρο­λο­γί­ων… Όλους τους τους ενό­χλη­σε η περι­γρα­φή της σαπί­λας και όχι η σαπίλα.

Πάντα όλοι τους απέ­να­ντί στο ΚΚΕ, για­τί τους χαλά τη σού­πα, και απο­κα­λύ­πτει τη σαπί­λα του συστή­μα­τος που υπη­ρε­τούν και λιβανίζουν…

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έκα­ναν ακό­μη μια φορά πλά­τες στην κυβέρ­νη­ση, επι­βε­βαιώ­νο­ντας ότι οι …«φίλοι» στα δύσκο­λα φαί­νο­νται. Σε ποιον; Στη ΝΔ των δια­βό­η­των πάρ­τι της ΔΑΠ. Στη ΝΔ που αρνή­θη­κε άδεια σε εκπαι­δευ­τι­κό με απει­λού­με­νη δίδυ­μη κύη­ση… Άλλω­στε όλοι τους με τις πολι­τι­κές τους «έκλε­ψαν» τα όνει­ρα των νέων κορι­τσιών, συνέ­θλι­ψαν τη ζωή των γυναι­κών και «πέτα­ξαν» σαν στη­μέ­νες λεμο­νό­κου­πες τις γυναί­κες που βγή­καν στη σύνταξη.

Και από κοντά οι ουρές Νέα Αρι­στε­ρά, Πλεύ­ση Ελευ­θε­ρί­ας, επι­τί­θε­νται στο ΚΚΕ που είπε τα αυτο­νό­η­τα, που περιέ­γρα­ψε την πραγ­μα­τι­κό­τη­τα εκεί όπου τα πανε­πι­στή­μια είναι ιδιω­τι­κά και τα νέα παι­διά οδη­γού­νται στην εκπόρ­νευ­ση. Από κοντά μη και φανούν ότι υστε­ρούν στο «πετρο­βό­λη­μα» του ΚΚΕ. Του το έχουν και άχτι, διό­τι ποτέ του δε τους χαρί­στη­κε και απο­κα­λύ­πτει το ρόλο τους στην υπη­ρε­σία των πιο βάρ­βα­ρων πολι­τι­κών που υφί­στα­ται καθη­με­ρι­νά ο λαός.

Το για­τί επι­τί­θε­νται στο ΚΚΕ αρκεί να δει κανείς τις φωτο­γρα­φί­ες από το σημε­ρι­νό συλ­λα­λη­τή­ριο. Δεκά­δες χιλιά­δες φοι­τη­τές, μαθη­τές, εργα­ζό­με­νοι απέρ­ρι­ψαν το νομο­σχέ­διο που κάνει την αδι­κία νόμο, και δίπλα τους ΕΊΝΑΙ μόνο το ΚΚΕ. Αρκεί να δια­βά­σει κανείς το πόρι­σμα για το έγκλη­μα στα Τέμπη που κατέ­θε­σε σήμε­ρα στην Εξε­τα­στι­κή το ΚΚΕ. Πόρι­σμα που ανα­δει­κνύ­ει τις ευθύ­νες όλων τους. Αρκεί να δει τις δημο­σκο­πή­σεις που επι­βε­βαιώ­νουν τους ισχυ­ρούς δεσμούς του ΚΚΕ με το λαό.

Ατέ­χνως

 

Το “έπος” του Γου­έ­μπλεϊ, αφη­γεί­ται ο Αρι­στεί­δης Καμάρας

 

 

 

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο