Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αλεξανδρούπολη: Ο βουλευτής του Βελόπουλου με τον «οργανωτή» του πογκρόμ κάναν περιπολίες με κρατικό αυτοκίνητο!!!

Νέα στοι­χεία που φέρ­νει σήμε­ρα στο φως η Efsyn.gr απο­δει­κνύ­ουν με τον πιο ξεκά­θα­ρο τρό­πο την άμε­ση σύν­δε­ση του βου­λευ­τή της Ελλη­νι­κής Λύσης Πάρη Παπα­δά­κη με την οργά­νω­ση του πογκρόμ ενα­ντί­ον των μετα­να­στών στην Αλεξανδρούπολη.

Μπο­ρεί οι καταγ­γε­λί­ες ενα­ντί­ον του Πάρη Παπα­δά­κη μέχρι σήμε­ρα να αφο­ρού­σαν τις δια­δι­κτυα­κές του αναρ­τή­σεις που υπο­κι­νού­σαν σε βία ενα­ντί­ον των μετα­να­στών, φαί­νε­ται όμως πως, με βάση τα νέα στοι­χεία, ο βου­λευ­τής έχει άμε­ση σύν­δε­ση και σχέ­ση και την οργά­νω­ση των «περι­πο­λιών» των πολιτοφυλάκων.

Όπως φαί­νε­ται στο οπτι­κο­α­κου­στι­κό υλι­κό που δημο­σιεύ­ου­με σήμε­ρα, ο άνθρω­πος που απει­κο­νί­ζε­ται στο βίντεο που δημο­σί­ευ­σε ο 902.gr να δίνει οδη­γί­ες προς τους επί­δο­ξους «κεφα­λο­κυ­νη­γούς» με την παρά­κλη­ση να μην χρη­σι­μο­ποι­ή­σουν όπλα και μαχαί­ρια, καθώς όπως λέει «δεν τους αφή­νουν και θα έχουν προ­βλή­μα­τα», είναι ο ίδιος άνθρω­πος που, όπως απο­δει­κνύ­ε­ται από τα νέα στοι­χεία, έκα­νε περι­πο­λί­ες μαζί με τον Πάρη Παπα­δά­κη χρη­σι­μο­ποιώ­ντας μάλι­στα το κρα­τι­κό αυτο­κί­νη­το της Βου­λής, στο οποίο είχαν τοπο­θε­τή­σει και αστυ­νο­μι­κή σειρήνα.

Επί­σης, πέφτει στο κενό και η προ­σπά­θεια του Αινή­σιου Δέλ­τα, την προ­ε­δρία του οποί­ου κατέ­χει ο κ. Παπα­δά­κης, να απο­ποι­η­θεί τις ευθύ­νες του σχε­τι­κά με τις ομά­δες πολιτοφυλακής.

Τι δου­λειά είχε ο οργα­νω­τής του πογκρόμ μαζί με έναν εκπρό­σω­πο του ελλη­νι­κού κοι­νο­βου­λί­ου; Για­τί είχε πρό­σβα­ση στο αυτο­κί­νη­το που του έχει παρα­χω­ρή­σει η Βου­λή (όπως φαί­νε­ται στο βίντεο βάζει κάτι στο πορτ-μπα­γκάζ του αυτοκινήτου);

Μετά και τα νέα στοι­χεία δια­φαί­νε­ται πως η σύν­δε­ση του βου­λευ­τή της Ελλη­νι­κής Λύσης με την οργά­νω­ση των περι­πο­λιών και του πογκρόμ είναι πολύ στενή.

 

Πηγή: efsyn.gr

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο