Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ανακλήθηκε ο διορισμός Ζαρούλια στη Βουλή

Ανα­κλή­θη­κε και επι­σή­μως ο διο­ρι­σμός στη Βου­λή της Ελ. Ζαρού­λιας, συζύ­γου του επι­κε­φα­λής της ναζι­στι­κής — εγκλη­μα­τι­κής «Χρυ­σής Αυγής», ο οποί­ος είχε «παγώ­σει» μετά το σάλο που προ­κλή­θη­κε όταν δημο­σιο­ποι­ή­θη­κε η υπόθεση.

Ο πρό­ε­δρος της Βου­λης Κ. Τασού­λας ζήτη­σε τις προη­γού­με­νες ημέ­ρες την αίτη­ση διο­ρι­σμού που κατέ­θε­σε η Ελ. Ζαρού­λια και δια­πί­στω­σε πως η αιτού­σα δήλω­σε ψευ­δώς ότι δεν βρί­σκε­ται σε εκκρε­μο­δι­κία, κάτι που απο­τε­λεί κώλυ­μα διο­ρι­σμού. Προ­κει­μέ­νου να διο­ρι­στεί ως μετα­κλη­τή υπάλ­λη­λος στην Βου­λή, στη θέση που δικαιού­ται ο σύζυ­γός της Ν. Μιχα­λο­λιά­κος ως πρώ­ην πρό­ε­δρος κοι­νο­βου­λευ­τι­κής ομά­δας, η Ελ. Ζαρού­λια δήλω­σε ότι δεν εκκρε­μεί σε βάρος της δίκη για κάποιο αδί­κη­μα. Όμως, η συγκε­κρι­μέ­νη δικά­ζε­ται για τη συμ­με­το­χή της στην εγκλη­μα­τι­κή οργά­νω­ση της «Χρυ­σής Αυγής».

Μιλώ­ντας σε κοι­νο­βου­λευ­τι­κούς συντά­κτες, ο Κ. Τασού­λας άφη­σε αιχ­μές για τις αρμό­διες υπη­ρε­σί­ες της Βου­λής που έλεγ­ξαν το φάκε­λο της αίτη­σης. Ωστό­σο, αυτό δεν αναι­ρεί τις δικές του ευθύ­νες και της κυβέρ­νη­σης, καθώς η αίτη­σή της θα έπρε­πε να απορ­ρι­φθεί από την πρώ­τη στιγ­μή, για λόγους αρχής.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο