Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Απειλές κατά της ζωής μελών του ΕΣΡ μετά το πρόστιμο στο κανάλι ΑΡΤ για την υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου

Απει­λές θανά­του από αγνώ­στους δέχθη­καν τα μέλη του Εθνι­κού Συμ­βου­λί­ου Ραδιο­τη­λε­ό­ρα­σης για την από­φα­σή τους να επι­βά­λουν πρό­στι­μο 150.000 ευρώ στο κανά­λι ΑΡΤ για το “γκά­λοπ” που πρό­βα­λε ο σταθ­μός ανα­φο­ρι­κά με την υπό­θε­ση του Ζακ Κωστόπουλου. 

Οι απει­λές προς τα μέλη του ΕΣΡ έφτα­σαν στα γρα­φεία του συμ­βου­λί­ου μέσω FAX. Ο αγνώ­στων στοι­χεί­ων απο­στο­λέ­ας αφού προει­δο­ποιεί ότι τα μέλη του ΕΣΡ είναι υπό παρα­κο­λού­θη­ση «εδώ και 15 ημέ­ρες» στη συνέ­χεια απευ­θύ­νει ευθεί­ες απει­λές κατά των μελών του συμ­βου­λί­ου το οποίο καλεί να πάρει πίσω το πρό­στι­μο, ενώ υβρί­ζει χυδαία και τον δολο­φο­νη­μέ­νο Ζακ. 

Η «επι­στο­λή» επε­κτεί­νε­ται ακό­μα προς τα «κουμ­μού­νια» (sic) τους «gay» τους «αντι­ρα­τσι­στές» κατα­λή­γο­ντας ότι «εμείς δεν πετά­με τρι­κά­κια και βάφου­με τοί­χους, καί­με ζωντα­νούς τέτοιου είδους σκου­λή­κια…». Ταυ­τό­χρο­να δια­τυ­πώ­νο­νται ευθεί­ες απει­λές κατά της ζωής συγ­γε­νι­κών προ­σώ­πων των μελών του ΕΣΡ. 

Σε ανα­κοί­νω­ση του, ο τηλε­ο­πτι­κός σταθ­μός ΑΡΤ κάνει λόγο για προ­βο­κά­τσια και ζητά «την διε­ρεύ­νη­ση της ύπο­πτης αυτής επι­στο­λής από τις αρμό­διες αρχές της χώρας». 

Θυμί­ζε­ται ότι την ημέ­ρα της δολο­φο­νί­ας του Ζακ Κωστό­που­λου, εκπο­μπή του Γιώρ­γου Καρα­τζα­φέ­ρη στο ΑΡΤ είχε προ­βάλ­λει γκά­λοπ με το προ­σβλη­τι­κό και ρατσι­στι­κό ερώ­τη­μα «είστε υπέρ της ηρω­ποι­ή­σε­ως του επί­δο­ξου ληστή, ομο­φυ­λό­φι­λου και ορο­θε­τι­κού;». 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο