Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Απειλεί (ξανά) τον λαό ο Αδ. Γεωργιάδης: Δωρεάν rapid test σημαίνουν χρεοκοπία και μνημόνια

Κάθε φορά ξεπερ­νά τον ίδιο του τον εαυ­τό σε προ­κλη­τι­κό­τη­τα και αλα­ζο­νεία απέ­να­ντι στο λαό.

Ο λόγος φυσι­κά για τον υπουρ­γό Ανά­πτυ­ξης και αντι­πρό­ε­δρο της ΝΔ Άδω­νι Γεωρ­γιά­δη που δεν χάνει ευκαι­ρία να… απει­λεί τον κόσμο, δοκι­μά­ζο­ντας τις αντο­χές του. Τι εκστό­μι­σε πάλι ο κ. Γεωργιάδης;

Σε τηλε­ο­πτι­κή του εμφά­νι­ση στην εκπο­μπή «Κοι­νω­νία Ώρα MEGA» ο υπουρ­γός Ανά­πτυ­ξης ερω­τή­θη­κε για το ενδε­χό­με­νο δωρε­άν διά­θε­σης rapid test, χαρα­κτη­ρί­ζο­ντας «γκρί­νια» ένα τέτοιο αίτη­μα (!) ενώ, χωρίς ίχνος τσί­πας, υπο­στή­ρι­ξε ότι μια τέτοια ενέρ­γεια θα σήμαι­νε… «χρε­ο­κο­πία και μνημόνια»!

«Εάν επι­δο­τή­σου­με rapid test για όλο τον πλη­θυ­σμό, αστα­μά­τη­τα και για πάντα είναι δισε­κα­τομ­μύ­ρια. Θα χρε­ο­κο­πή­σου­με τη χώρα, θα πάμε σε νέα μνη­μό­νια», σημεί­ω­σε ο κ. Γεωργιάδης.

Σύμ­φω­να λοι­πόν με τον Αδ. Γεωρ­γιά­δη, η χώρα θα… χρε­ο­κο­πή­σει αν η κυβέρ­νη­ση δια­θέ­σει στο λαό δωρε­άν rapid test! Και αυτό θα σημά­νει… νέα μνη­μό­νια (άλλο που δεν θέλει ο ίδιος, ως λάτρης των μνημονίων).

«Λογι­κές», επο­μέ­νως, για την κυβέρ­νη­ση της ΝΔ οι υπέ­ρο­γκες δαπά­νες για ΝΑΤΟι­κούς εξο­πλι­σμούς, rafale και γαλ­λι­κές φρε­γά­τες, αλλά «γκρί­νια» και «παρα­λο­γι­σμός» η διά­θε­ση δωρε­άν rapid test για τον λαό που ταλαι­πω­ρεί­ται από τις εγκλη­μα­τι­κές κυβερ­νη­τι­κές παλι­νω­δί­ες στο θέμα της πανδημίας.

Ανα­ρω­τιέ­ται κανείς: Έχει συναί­σθη­ση του τι λέει ο Αδ. Γεωρ­γιά­δης ή του ξεφεύ­γουν πάνω στην πρε­μού­ρα του να στη­ρί­ξει την κυβερ­νη­τι­κή πολιτική;

Η απά­ντη­ση είναι ξεκά­θα­ρη. Η βαθιά αντι­λαϊ­κή πολι­τι­κή που υπη­ρε­τεί ο Γεωρ­γιά­δης και η κυβέρ­νη­ση του πάει χέρι-χέρι με την θρα­σύ­τη­τα, τον κυνι­σμό και τις απειλές.

Απέ­να­ντι σε αυτήν την στά­ση, οι εργα­ζό­με­νοι και η νεο­λαία δεν έχουν άλλη επι­λο­γή παρά να αντι­τά­ξουν την κλι­μά­κω­ση του αγώ­να ενά­ντια στην κυβερ­νη­τι­κή κοροϊ­δία, για σύγ­χρο­νο δημό­σιο δωρε­άν σύστη­μα Υγεί­ας, για την προ­στα­σία της υγεί­ας του λαού, για μια άλλη κοι­νω­νία με στό­χο την ικα­νο­ποί­η­ση των σύγ­χρο­νων λαϊ­κών αναγκών.

che guevara 008

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο