Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ: Μια ωραία ατμόσφαιρα σύμπλευσης με Βορίδη, Δραγασάκη και ΠΑΣΟΚ

Με την εκτί­μη­ση του ΚΚΕ ότι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έχουν κοι­νό πρό­γραμ­μα και στα βασι­κά συμ­φω­νούν, συμ­φώ­νη­σαν επί της ουσί­ας οι κ.κ. Μάκης Βορί­δης της ΝΔ, Γιάν­νης Δρα­γα­σά­κης του ΣΥΡΙΖΑ και Μύρων Τσαγ­γα­ρά­κης του ΠΑΣΟΚ!

Μια ωραία ατμό­σφαι­ρα σύμπλευ­σης δημιούρ­γη­σαν όλοι μαζί στο «Open» που έδει­ξε ότι τα όρια των δια­φο­ρών τους είναι από θολά έως ανύπαρκτα.

Οι διάλογοι αποκαλυπτικοί:

Μάκης Βορί­δης: «Όταν ακούω τις προ­τά­σεις για τις μειώ­σεις των έμμε­σων φόρων δεν ακούω καμιά κομ­μου­νι­στι­κή πρό­τα­ση για να σηκω­θώ να φωνά­ζω», «μην τρε­λα­θού­με είναι εναλ­λα­κτι­κές προ­τά­σεις» και «είναι μια συζή­τη­ση φορο­λο­γι­κής πολι­τι­κής που μπο­ρεί να γίνει ήρε­μα και χαλαρά».

Γιάν­νης Δρα­γα­σά­κης: «Χαί­ρο­μαι αυτή είναι η σωστή απά­ντη­ση! Είναι εργα­λεία πολι­τι­κής αυτά…».

Νωρί­τε­ρα, ο Γιάν­νης Δρα­γα­σά­κης ανέ­φε­ρε ότι «υπάρ­χουν κοι­νοί στό­χοι» στα προ­γράμ­μα­τα του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ.

Απα­ντώ­ντας ο υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής του ΠΑΣΟΚ, Μύρων Τσαγ­γα­ρά­κης, είπε: «Βεβαί­ως δεν έχει πολ­λές, τρο­με­ρές δια­φο­ρές (με τον ΣΥΡΙΖΑ), όπως και με τη ΝΔ δεν έχει τρο­με­ρές διά­φο­ρες το πρό­γραμ­μα» του ΠΑΣΟΚ.

Ούτε οι ίδιοι δεν μπο­ρούν να βρουν ουσια­στι­κές διαφορές…

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο