Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Απόσπασμα δηλώσεων μέλους του ΚΣ της ΚΝΕ σε προπαγανδιστικό σποτ του ΚΙΝΑΛ — Επιστολή διαμαρτυρίας

Σε προ­πα­γαν­δι­στι­κό κομ­μα­τι­κό σποτ του Κινή­μα­τος Αλλα­γής (ΚΙΝΑΛ) με αφορ­μή τις πρό­σφα­τες πυρ­κα­γιές περι­λαμ­βά­νε­ται από­σπα­σμα δηλώ­σε­ων του Στά­θη Κεντρή, μέλους του ΚΣ της ΚΝΕ. Σε επι­στο­λή δια­μαρ­τυ­ρί­ας που απέ­στει­λε ο Στ. Κεντρής προς το ΚΙΝΑΛ αναφέρει:

«Από χθες προ­βάλ­λε­ται στο δια­δί­κτυο προ­πα­γαν­δι­στι­κό σποτ του κόμ­μα­τός σας σχε­τι­κό με τις πρό­σφα­τες πυρ­κα­γιές, στο οποίο συμπε­ρι­λά­βα­τε δήλω­ση που έκα­να σε τηλε­ο­πτι­κό σταθ­μό την ώρα που μαζί με άλλους συγ­χω­ρια­νούς μου, κατοί­κους της Στρο­φυ­λιάς Ευβοί­ας, προ­σπα­θού­σα­με να σώσου­με μόνοι μας το χωριό και τις περιου­σί­ες μας.

Ανε­ξάρ­τη­τα από το αν η δήλω­σή μου στο συγκε­κρι­μέ­νο κανά­λι, από το οποίο έχε­τε ανα­πα­ρά­γει απο­σπά­σμα­τα, δεν ανα­φέ­ρει την ιδιό­τη­τά μου ως μέλος του Κεντρι­κού Συμ­βου­λί­ου της ΚΝΕ, αυτό έγι­νε άμε­σα γνω­στό από διά­φο­ρα δημο­σιο­γρα­φι­κά μέσα, προ­φα­νώς και του ειδη­σε­ο­γρα­φι­κού πόρ­ταλ (902.gr) του ΚΚΕ, τον Ριζο­σπά­στη, τον Οδη­γη­τή κ.λπ.

Σε κάθε περί­πτω­ση θεω­ρώ απα­ρά­δε­κτο μια δική μου πολι­τι­κή τοπο­θέ­τη­ση, που δεν δια­χω­ρί­ζε­ται από αυτή του Κόμ­μα­τος στο οποίο ανή­κω, να αξιο­ποιεί­ται για προ­πα­γάν­δα από ένα κόμ­μα που έχει δια­χρο­νι­κά τερά­στιες ευθύ­νες για την εγκλη­μα­τι­κή πολι­τι­κή που ακο­λου­θεί­ται σχε­τι­κά με την προ­στα­σία της ζωής και της περιου­σί­ας του λαού, αλλά και του περιβάλλοντος.

Θεω­ρώ, λοι­πόν, αυτο­νό­η­το να προ­βεί­τε στις απα­ραί­τη­τες ενέρ­γειες ώστε να μην περι­λαμ­βά­νε­ται η δική μου δήλω­ση στο προ­πα­γαν­δι­στι­κό σας βίντεο».

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο