Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Βίντεο: Δημοσιογράφος του Al Jazeera για λίγα εκατοστά γλίτωσε από σφαίρα ισραηλινού ελεύθερου σκοπευτή

Συνε­χώς εικό­νες και βίντεο απο­δει­κνύ­ουν τις δολο­φο­νι­κές προ­θέ­σεις του κρά­τους τρο­μο­κρά­τη Ισρα­ήλ ένα­ντι αμά­χων Παλαι­στι­νί­ων και μη, οι οποί­οι σε καμία περί­πτω­ση δεν αντι­προ­σω­πεύ­ουν απειλή.

Τύχη βου­νό είχε δημο­σιο­γρά­φος του Al Jazeera η οποία για λίγα εκα­το­στά γλί­τω­σε από σφαί­ρα ισραη­λι­νού ελεύ­θε­ρου σκο­πευ­τή,  ενώ κάλυ­πτε τα αιμα­τη­ρά επει­σό­δια στη Γάζα τη Δευτέρα.

Στο βίντεο που ανήρ­τη­σε στο λογα­ρια­σμό της η Χόντα Αμπ­ντέλ-Χαμίντ φαί­νε­ται η ίδια να φορά­ει κρά­νος και αλε­ξί­σφαι­ρο γιλέ­κο προ­κει­μέ­νου να μετα­δώ­σει το ρεπορ­τάζ της.Ξαφνικά δίπλα της σκά­ει μια σφαί­ρα όπως φαί­νε­ται και από τη σκό­νη που σηκώ­θη­κε στο σημείο.

Η δημο­σιο­γρά­φος βρί­σκε­ται πολύ μακριά από το φρά­χτη και δίπλα της δε συμ­βαί­νει τίπο­τα το επι­κίν­δυ­νο. Όπως σχο­λί­α­σε στο Twitter «Οι ελεύ­θε­ροι σκο­πευ­τές είμαι σίγου­ρη ότι γνώ­ρι­ζαν τι και ποιον στό­χευαν». «Αυτό συνέ­βη μακριά από το φρά­χτη και κανείς γύρω μας δεν ρίχνει πέτρες ή κάνει τίπο­τα άλλο»σχολίασε η ίδια.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο