Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Την Τετάρτη θα απολογηθούν οι δύο συλληφθέντες παιδοβιαστές

Νέα προ­θε­σμία για την Τετάρ­τη, στις 11 το πρωί, έλα­βαν από τον 33ο Τακτι­κό Ανα­κρι­τή οι δύο άντρες 42 και 53 ετών, που συνε­λή­φθη­σαν την Παρα­σκευή μετά από ένταλ­μα των δικα­στι­κών αρχών για υπό­θε­ση σεξουα­λι­κής κακο­ποί­η­σης και εκμε­τάλ­λευ­σης σε βάρος 12χρονου κοριτσιού.

Ο 53χρονος θεω­ρού­με­νος ως βασι­κός κατη­γο­ρού­με­νος καθώς του απο­δί­δε­ται ότι βία­ζε και εκπόρ­νευε το παι­δί, παρέ­μει­νε σιω­πη­λός κατά την μετα­γω­γή του στα δικα­στή­ρια αρνού­με­νος να απα­ντή­σει σε ερω­τή­σεις που του έκα­ναν δημοσιογράφοι.

Σύμ­φω­να με τα στοι­χεία της υπό­θε­σης, ο 53χρονος, που έχει κατά­στη­μα στην Αθή­να, βία­ζε το κορι­τσά­κι από τον περα­σμέ­νο Απρί­λιο υπό την απει­λή όπλου και βιντε­ο­σκο­πού­σε τις πρά­ξεις του. Του κατα­λο­γί­ζε­ται επί­σης πως μέσω αναρ­τή­σε­ων των επί­μα­χων βίντεο εντό­πι­ζε “πελά­τες” για το παιδί.

Το κορι­τσά­κι φέρε­ται να έκα­νε εργα­σί­ες στο κατά­στη­μα του 53χρονου για να κερ­δί­ζει χαρ­τζι­λί­κι, όπου εργα­ζό­ταν και η μητέ­ρα της ως καθαρίστρια.

Ο δεύ­τε­ρος κατη­γο­ρού­με­νος φέρε­ται να είναι από εκεί­νους που πλή­ρω­ναν για να έχουν σεξουα­λι­κή επα­φή με το κορι­τσά­κι και βαρύ­νε­ται με την κατη­γο­ρία της γενε­τή­σιας πρά­ξης με ανή­λι­κο ένα­ντι αμοι­βής κατ’ εξακολούθηση.

Ο 53χρονος κατη­γο­ρεί­ται για αδι­κή­μα­τα που αφο­ρούν βια­σμό ανη­λί­κου κατ’ εξα­κο­λού­θη­ση, δια­κε­κρι­μέ­νη περί­πτω­ση μαστρο­πεί­ας με χρή­ση ηλε­κτρο­νι­κών μέσων επι­κοι­νω­νί­ας, γενε­τή­σια πρά­ξη με ανή­λι­κο, δια­κε­κρι­μέ­νη περί­πτω­ση κατά­χρη­σης ανη­λί­κου από πρό­σω­πο που δέχε­ται τις υπη­ρε­σί­ες του ανή­λι­κου κατ’ εξα­κο­λού­θη­ση, κατά­χρη­ση ανη­λί­κου, δια­κε­κρι­μέ­νη περί­πτω­ση πορ­νο­γρα­φί­ας ανη­λί­κων κ.ά.

Πηγή: ΑΠΕ

Η φόνισ­σα, Αλέ­ξαν­δρου Παπαδιαμάντη

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο