Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Βουλευτικές εκλογές: 47 υποψηφιότητες κομμάτων στον Άρειο Πάγο

Τα μεσά­νυ­χτα λήγει η προ­θε­σμία για την υπο­βο­λή στην Εισαγ­γε­λία του Αρεί­ου Πάγου των δηλώ­σε­ων των ονο­μά­των και των εμβλη­μά­των κομ­μά­των και συνα­σπι­σμών κομ­μά­των που προ­τί­θε­νται να λάβουν μέρος.

Πάντως, η συμ­με­το­χή των κομ­μά­των και συνα­σπι­σμών κομ­μά­των στις επερ­χό­με­νες βου­λευ­τι­κές εκλο­γές της 21ης Μαΐ­ου, έχει ήδη ξεπε­ρά­σει κατά πολύ την αντί­στοι­χη τον περα­σμέ­νων βου­λευ­τι­κών εκλο­γών του 2019. Μέχρι στιγ­μής έχουν υπο­βλη­θεί 47 συμ­με­το­χές κομ­μά­των, συνα­σπι­σμών κομ­μά­των αλλά και μεμο­νω­μέ­νων υποψηφίων.

Το κόμ­μα “ΕΑΝ” του πρώ­ην αντει­σαγ­γε­λέα του Αρεί­ου Πάγου Ανα­στά­σιου Κανελ­λό­που­λου έχει ήδη κατα­θέ­σει το σχε­τι­κό φάκε­λο υπο­ψη­φιό­τη­τας, όπως και το κόμ­μα “Έλλη­νες” του Ηλία Κασι­διά­ρη, στο οποίο φέρε­ται να έχει την ηγε­σία ο από­στρα­τος ταξί­αρ­χος και πρώ­ην καθη­γη­τής της Στρα­τιω­τι­κής Σχο­λής Ευελ­πί­δων Δημή­τρης Χατζη­λιά­δης.

Τα μεσά­νυ­χτα του Σαβ­βά­του λήγει η προ­θε­σμία για τα ψηφο­δέλ­τια των κομ­μά­των, δηλα­δή ποιοι θα είναι υπο­ψή­φιοι βου­λευ­τές σε κάθε κόμ­μα και την ερχό­με­νη Τρί­τη, 2 Μαΐ­ου 2023 θα γίνει η ανα­κή­ρυ­ξη των συν­δυα­σμών και συν­δυα­σμών κομμάτων.

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο