Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Βρετανία: Καταδικάστηκε σε ισόβια ο δολοφόνος και νεκρόφιλος Ντέιβιντ Φούλερ — Συγκλονίζουν τα εγκλήματά του

Σε ισό­βια κάθειρ­ξη κατα­δι­κά­στη­κε στη Βρε­τα­νία ο 67χρονος Ντέι­βιντ Φού­λερ, ο οποί­ος αφού ομο­λό­γη­σε τη δολο­φο­νία δύο νεα­ρών γυναι­κών, στη συνέ­χεια απο­κά­λυ­ψε ότι χρη­σι­μο­ποί­η­σε την πρό­σβα­σή του σε ένα νεκρο­το­μείο, για να κακο­ποι­ή­σει σεξουα­λι­κά περισ­σό­τε­ρα από 100 πτώματα!

Ο Φού­λερ, πρώ­ην εργα­ζό­με­νος σε νοσο­κο­μείο, ομο­λό­γη­σε την ενο­χή του τον περα­σμέ­νο μήνα για τη δολο­φο­νία δύο γυναι­κών το 1987 στην περιο­χή του Κεντ. Θύμα­τά του ήταν η Γου­έ­ντι Κνελ, 25 ετών, και η Καρο­λάιν Πιρς, 20 ετών.

Σε έρευ­νες που διε­ξή­γα­γε η αστυ­νο­μία το σπί­τι του πέρυ­σι, απο­κα­λύ­φθη­κε συλ­λο­γή φωτο­γρα­φιών, που απει­κό­νι­ζαν τον ίδιο να κακο­ποιεί νεκρές γυναί­κες. Πιο συγκε­κρι­μέ­να, όπως ανα­φέ­ρει η Guardian, η αστυ­νο­μία βρή­κε τέσ­σε­ρα εκα­τομ­μύ­ρια εικό­νες σεξουα­λι­κής κακο­ποί­η­σης! Τις περισ­σό­τε­ρες ο Φού­λερ τις είχε κατε­βά­σει από το δια­δί­κτυο, αλλά ο ίδιος είχε επί­σης κατα­γρά­ψει τον εαυ­τό του να κακο­ποιεί δεκά­δες πτώματα.

Όπως έγι­νε γνω­στό ο Φού­λερ — ο οποί­ος απο­κα­λού­σε τον εαυ­τό του «Θεό της νεκρο­φι­λί­ας» — εκμε­ταλ­λευό­ταν τη δου­λειά του ως ηλε­κτρο­λό­γου προ­κει­μέ­νου να έχει πρό­σβα­ση στα νεκρο­το­μεία δύο νοσο­κο­μεί­ων της περιο­χής Τάμπριτζ Γου­έλς, όπου μέσα σε ένα διά­στη­μα περί­που 12 ετών κακο­ποί­η­σε σεξουα­λι­κά 102 πτώ­μα­τα! Το νεό­τε­ρο θύμα ήταν ένα κορί­τσι εννέα ετών, ενώ το γηραιό­τε­ρο μια γυναί­κα ηλι­κί­ας 100 ετών. Περί­που 20 από τα θύμα­τά του δεν έχουν ακό­μη ταυτοποιηθεί.

Συγκλο­νι­στι­κές υπήρ­ξαν οι κατα­θέ­σεις και μαρ­τυ­ρί­ες συγ­γε­νών των θυμά­των, ενώ η πρό­ε­δρος του δικα­στη­ρί­ου υπο­γράμ­μι­σε ότι η σοβα­ρό­τη­τα των εγκλη­μά­των του καθι­στούν ανα­γκαίο τον εγκλει­σμό του στις φυλα­κές χωρίς καμία δυνα­τό­τη­τα μεί­ω­σης της ποινής.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο