Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Γελοιότητες με χορηγό επικοινωνίας τον ΣΚΑΪ

Ανά­με­σα στους διά­φο­ρους απί­θα­νους, που έχουν πιά­σει στα­σί­δι μετά την ανα­κοί­νω­ση της από­φα­σης της δίκης και μιλά­νε για την εγκλη­μα­τι­κή Χρυ­σή Αυγή, εμφα­νί­ζο­νται και ορι­σμέ­να γελοία υπο­κεί­με­να, όπως ο Τζή­με­ρος, για να που­λή­σει την πρα­μά­τεια της «θεω­ρί­ας των δύο άκρων». Τα όσα γελοία έχει γρά­ψει και πει από την προη­γού­με­νη Τετάρ­τη δεί­χνουν ότι του έχει πέσει… βαριά η δικα­στι­κή από­φα­ση για αυτούς με τους οποί­ους χαριε­ντί­ζε­ται και ψηφί­ζει τα ίδια στο Περι­φε­ρεια­κό Συμ­βού­λιο Αττι­κής, δηλα­δή τους Χρυσαυγίτες.

Το θέμα όμως είναι ότι τις τελευ­ταί­ες μέρες έχει βρει στέ­γη για τις γελοιό­τη­τές του στον ΣΚΑΪ. Από τις συχνό­τη­τες του σταθ­μού εκτο­ξεύ­ει αθλιό­τη­τες για το «εγκλη­μα­τι­κό ΚΚΕ που πρέ­πει επί­σης να κατα­δι­κα­στεί», επι­χει­ρώ­ντας να ταυ­τί­σει το ΚΚΕ και γενι­κά τους εργα­τι­κούς — λαϊ­κούς αγώ­νες, με τους εγκλη­μα­τί­ες — δολο­φό­νους, μαχαι­ρο­βγάλ­τες, ανθρώ­πους του υπο­κό­σμου και της νύχτας κ.λπ. — ναζι­στές της Χρυ­σής Αυγής.

Ο τελευ­ταί­ος που ανα­πα­ρή­γα­γε τέτοιες τοπο­θε­τή­σεις είναι το απο­λει­φά­δι — δικη­γό­ρος του Λαγού — με το όνο­μα Πλεύ­ρης. O αντι­κομ­μου­νι­σμός και η επί­θε­ση στο ΚΚΕ ήταν η «υπε­ρα­σπι­στι­κή» γραμ­μή του στα τελειώ­μα­τα της δίκης της ΧΑ…

Ας σκε­φτεί ο σταθ­μός τι ευθύ­νη ανα­λαμ­βά­νει, παί­ζο­ντας τον ρόλο του χορη­γού επι­κοι­νω­νί­ας σε φασιστοειδή.

Πηγή: 902.gr

mpelogiannis

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο