Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Για την πρωτιά στην Φρανκφούρτη ο Ολυμπιακός

Το θριαμ­βευ­τι­κό 3–0 του Ολυ­μπια­κού πριν από τρεις εβδο­μά­δες στην Κων­στα­ντι­νού­πο­λη (30/09) επί της Φενερ­μπα­χτσέ στη 2η αγω­νι­στι­κή των ομί­λων του Europa League, άνοι­ξε το δρό­μο της πρό­κρι­σης για τους πρω­τα­θλη­τές Ελλά­δας και πλέ­ον από­ψε το βρά­δυ (21/10, 22:00, CosmoteSport2 HD) στο «Deutsche Bank Park» της Φραν­κφούρ­της, έχουν την ευκαι­ρία να κάνουν ένα τερά­στιο βήμα για την πρω­τιά, απέ­να­ντι στην Άιντραχτ, η οποία τον κατα­διώ­κει στη βαθ­μο­λο­γία του 4ου ομίλου.

Ο Πέδρο Μαρ­τίνς δεν αντι­με­τω­πί­ζει προ­βλή­μα­τα πέραν του Μάρ­κο­βιτς (μυϊ­κές ενο­χλή­σεις) και θα έχει δια­θέ­σι­μο και τον Ματιέ Βαλ­μπου­ε­νά, ο οποί­ος θα εντα­χθεί στο γκρουπ ταξι­δεύ­ο­ντας απευ­θεί­ας από τη Γαλ­λία, μετά την παρου­σία του την Τετάρ­τη (20/10) στις Βερ­σαλ­λί­ες για τη δίκη στην υπό­θε­ση με τον Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Πορ­το­γά­λος τεχνι­κός προ­σα­να­το­λί­ζε­ται σε ένα μίνι-ροτέι­σον στην «ερυ­θρό­λευ­κη» ενδε­κά­δα, καθώς ακο­λου­θεί την Κυρια­κή (24/10) το μεγά­λο ντέρ­μπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊ­σκά­κης» και θέλει να έχει μία όσο το δυνα­τόν πιο «φρέ­σκια» ομά­δα και στα δύο ματς.

Είναι πολύ πιθα­νό να προ­φυ­λα­χθεί ο Παπα­στα­θό­που­λος και να ξεκι­νή­σουν ως κεντρι­κό αμυ­ντι­κό δίδυ­μο μπρο­στά απ’ τον Βατσλίκ οι Μπα και Σισέ, ενώ ενδέ­χε­ται να πάρει φανέ­λα βασι­κού στο αρι­στε­ρό άκρο της άμυ­νας, αντί του Ρέαμ­π­τσιουκ, ο Καρμπόβνικ.

Στον άξο­να της μεσαί­ας γραμ­μής ανα­μέ­νε­ται να ξεκι­νή­σουν οι Εμβι­λά, Μαντί Καμα­ρά και Κού­ντε, ενώ στα άκρα της επί­θε­σης, υπο­στη­ρι­κτι­κά προς τον Ελ Αρα­μπί θα πάρουν θέση οι Αγκι­μπού Καμα­ρά και Ονιεκούρου.

Την απο­στο­λή του Ολυ­μπια­κού για τον αγώ­να με την Άιντραχτ συγκρο­τούν οι: Βατσλίκ, Τζο­λά­κης, Καραρ­γύ­ρης, Λαλά, Ανδρού­τσος, Καρ­μπόβ­νικ, Παπα­στα­θό­που­λος, Παπα­δό­που­λος, Ο. Μπα, Σισέ, Ρέαμ­π­τσιουκ, Εμβι­λά, Μπου­χα­λά­κης, Σουρ­λής, Κού­ντε, Μ. Καμα­ρά, Α. Καμα­ρά, Μασού­ρας, Βρου­σάι, Ονιε­κου­ρού, Λόπες, Βαλ­μπου­ε­νά, Τικί­νιο, Ελ Αραμπί.

Διαι­τη­τής του αγώ­να θα είναι ο Πορ­το­γά­λος Τιά­γκο Μαρ­τίνς, με βοη­θούς τους συμπα­τριώ­τες του Λουίς Κάμπος, Πέδρο Αλμέι­δα, ενώ 4ος ορί­στη­κε ο Έλντερ Μαλέιρο.

Στο VAR θα βρί­σκε­ται ο Ζοάο Πινέι­ρο και AVAR θα είναι ο Λουίς Γκοντίνιο.

vivlio mpelogiannis

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο