Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Γκράφιτι αφιερωμένο στους 102 νεκρούς της πυρκαγιάς στο Μάτι

Ελλη­νας Street Artist ζωγρά­φι­σε στον τοί­χο δημο­τι­κού σχο­λεί­ου της Ραφή­νας ένα έργο — αφιέ­ρω­ση στους 102 νεκρούς της πυρ­κα­γιάς στο Μάτι.

Ένα μικρό παι­δί με λαμπε­ρά μάτια κρα­τά στο χέρι ένα κλα­δί γεμά­το με μικρά κόκ­κι­να φρου­τά­κια σε σχή­μα καρ­διάς. Το αγό­ρι φαί­νε­ται να κοι­τά προς τον ουρα­νό, ενώ αν κανείς μετρή­σει τα φρου­τά­κια — καρ­διές αυτά είναι 102.

Δεί­τε αυτή τη δημο­σί­ευ­ση στο Instagram.

A short video special thanks to Municipality of Rafina and @savvas_setk

Η δημο­σί­ευ­ση κοι­νο­ποι­ή­θη­κε από το χρή­στη Hambas (@hambas_) στις

Πρό­κει­ται για το έργο που αφιε­ρώ­νει ο Street Artist Αντώ­νης Χαμπάς στους νεκρούς από την Πυρ­κα­γιά του περα­σμέ­νου καλο­και­ριού στο Μάτι. «Πέρα­σε σχε­δόν ένας χρό­νος από την τρα­γω­δία στο Μάτι. Αυτό είναι για το μάτι. 102 φρου­τά­κια καρ­διές. Δεν θα ξεχά­σου­με ποτέ» ανα­φέ­ρει ο καλ­λι­τέ­χνης που ανέ­λα­βε να βάλει χρώ­μα στους τοί­χους του Πρώ­του Δημο­τι­κού Σχο­λεί­ου Ραφή­νας. Ο Hambas έδω­σε χρώ­μα σε κάθε τοί­χο του σχο­λεί­ου με το απο­τέ­λε­σμα να μοιά­ζει εντυπωσιακό.

Δεί­τε αυτή τη δημο­σί­ευ­ση στο Instagram.

Going bigger ✌️🌈 1ο Δημο­τι­κο Ραφη­νας 1st Grade school Rafina #rafina #mural #hiphopshopgreece #streetartroma #streetartnyc #streetartistry #streetartglobe #greece#greek_street_art

Η δημο­σί­ευ­ση κοι­νο­ποι­ή­θη­κε από το χρή­στη Hambas (@hambas_) στις

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο