Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Γ. Πρωτούλης: Η συνάντηση στην Πάτρα κατά του Κ. Πελετίδη δείγμα της σύγκλισης ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Να μην «πάμε όπου βγει», να ψηλώ­σου­με το ΚΚΕ που θα είναι το μεγά­λο όφε­λος για τον λαό, τόνι­σε ο Γιάν­νης Πρω­τού­λης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώ­ντας το πρωί του Σαβ­βά­του στον «Αντ1».

Ανα­φέρ­θη­κε στη στρα­τη­γι­κή σύμπλευ­ση της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ και σημεί­ω­σε πως η συνά­ντη­ση που έγι­νε στην Πάτρα μετα­ξύ των τοπι­κών τους ηγε­σιών για να στη­ρι­χθεί υπο­ψή­φιος κατά του Κ. Πελε­τί­δη είναι ένα ακό­μα γεγο­νός που δεί­χνει τη στρα­τη­γι­κή τους συμ­φω­νία. Θύμι­σε πως ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ψήφι­σαν εκα­το­ντά­δες νομο­σχέ­δια της κυβέρ­νη­σης της ΝΔ, όπως άλλω­στε είχαν ψηφί­σει από κοι­νού το 3ο μνημόνιο.

Υπάρ­χει ελπί­δα στις εκλο­γές, σημεί­ω­σε, αν ψηφί­σου­με όπως αγω­νι­στή­κα­με αυτά τα 4 χρό­νια ενά­ντια στην αντι­λαϊ­κή πολι­τι­κή, να είναι πιο δυνα­τό το ΚΚΕ για να μπουν εμπό­δια στην επό­με­νη κυβέρ­νη­ση που θα είναι αντι­λαϊ­κή, τονί­ζο­ντας ότι έρχο­νται 700.000 πλει­στη­ρια­σμοί, δημο­σιο­νο­μι­κή πει­θαρ­χία, πάγω­μα μισθών και φοροληστεία.

 

https://ekdoseis-atexnos.gr/book/%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac-%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%ac%ce%bb%ce%b9%ce%bd-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%bf%cf%85-%ce%bc%cf%8c%cf%84%cf%84%ce%b1/

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο