Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Γ. Πρωτούλης: Ο λαός είναι απροστάτευτος, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση (VIDEO)

Δεν υπάρ­χει ολο­κλη­ρω­μέ­νο σχέ­διο πυρο­προ­στα­σί­ας και δεν μπο­ρεί να συνε­χι­στεί άλλο αυτή η κατά­στα­ση να είναι ο λαός απρο­στά­τευ­τος, τα νοσο­κο­μεία και τα στρα­τό­πε­δα, τόνι­σε ο Γιάν­νης Πρω­τού­λης μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υπο­ψή­φιος περι­φε­ρειάρ­χης Αττι­κής με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» μιλώ­ντας το πρωί της τετάρ­της στην ΕΡΤ.

Τώρα να προ­σλη­φθούν 4.500 πυρο­σβέ­στες για την κάλυ­ψη των οργα­νι­κών κενών της Πυρο­σβε­στι­κής, να γίνουν προ­σλή­ψεις στα Δασαρ­χεία, σημεί­ω­σε και υπο­γράμ­μι­σε ότι υπάρ­χει παντε­λής έλλει­ψη σχε­δί­ου και μέσων όπως απο­δει­κνύ­ε­ται και από τα πρα­κτι­κά των συνε­δριά­σε­ων των Συντο­νι­στι­κών Οργά­νων Πολι­τι­κής Προστασίας.

Δεν μπο­ρού­με να περι­μέ­νου­με την επό­με­νη μεγά­λη κατα­στρο­φή να φτά­σει έξω από τα σπί­τια μας υπο­γράμ­μι­σε ο Γιάν­νης Πρω­τού­λης επι­ση­μαί­νο­ντας τις κυβερ­νη­τι­κές ευθύ­νες αλλά και το σιγο­ντά­ρι­σμα από την πλευ­ρά του ΣΥΡΙΖΑ καθώς στο ίδιο πάνελ ο Τρύ­φων Αλε­ξιά­δης, στέ­λε­χος του ΣΥΡΙΖΑ, δήλω­σε ότι «πρέ­πει να χαμη­λώ­σουν οι τόνοι» και να μην γίνε­ται κρι­τι­κή στην κυβέρ­νη­ση όσο διαρ­κούν οι φωτιές!

«Εχου­με τις δικές μας Χαβά­ες κι εσείς το χαβά σας» σχο­λί­α­σε ο Γιάν­νης Πρω­τού­λης στις ανα­φο­ρές του βου­λευ­τής της ΝΔ Θάνου Πλεύ­ρη για να κρύ­ψει τις κυβερ­νη­τι­κές ευθύνες.

Για τη συνά­ντη­ση Μητσο­τά­κη — Ζελέν­σκι ο Γιάν­νης Πρω­τού­λης τόνι­σε ότι η χώρα και ο λαός μας δεν έχει κανέ­να συμ­φέ­ρον να εμπλέ­κε­ται στο μακε­λειό του ιμπε­ρια­λι­στι­κού πολέ­μου στην Ουκρα­νία μετα­ξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσί­ας και σημεί­ω­σε ότι ο πρω­θυ­πουρ­γός πρέ­πει να δώσει εξη­γή­σεις για το τι οπλι­κά συστή­μα­τα θα δώσει στο Κίεβο.

Σχο­λί­α­σε επί­σης πως στην Αλε­ξαν­δρού­πο­λη που έγι­νε, με πανη­γυ­ρι­σμούς από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, αμε­ρι­κα­νι­κή στρα­τιω­τι­κή βάση δεν δόθη­κε καμία προ­στα­σία στο λαό του Έβρου στην πυρκαγιά.

902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο