Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δεν υπάρχει απανθρακωμένο βρέφος στη Μόρια — Δεν αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας

Δεν υπάρ­χει απαν­θρα­κω­μέ­νο βρέ­φος στη Μόρια σύμ­φω­να με όσα ανα­φέ­ρο­νται στην ανα­κοί­νω­ση του υπουρ­γεί­ου Υγεί­ας η οποία κάνει λόγο για το απαν­θρα­κω­μέ­νο πτώ­μα μιας γυναί­κας και τραυ­μα­τί­ες μετα­ξύ των οποί­ων ένα βρέ­φος το οποίο μάλι­στα είναι ελαφρά.

Συυ­γκε­κρι­μέ­να, ανα­κοί­νω­ση για την πυρ­κα­γιά και τα επει­σό­δια που ακο­λού­θη­σαν στο Κέντρο Υπο­δο­χής και Ταυ­το­ποί­η­σης της Μόριας Λέσβου εξέ­δω­σε το υπουρ­γείο Υγεί­ας. Σύμ­φω­να με αυτήν, από το ΕΚΑΒ μετα­φέρ­θη­καν στο Γενι­κό Νοσο­κο­μείο Μυτι­λή­νης συνο­λι­κά εννέα άνδρες, έξι γυναί­κες και δύο παι­διά, εκ των οποί­ων ένα βρέφος.

«Η πλειο­νό­τη­τα των τραυ­μα­τιών έχει ορθο­παι­δι­κά τραύ­μα­τα και ανα­πνευ­στι­κά προ­βλή­μα­τα. Κανείς από τους τραυ­μα­τί­ες δεν δια­τρέ­χει κίν­δυ­νο και ανα­μέ­νε­ται να λάβουν εξι­τή­ριο εντός των προ­σε­χών ημε­ρών. Επί­σης, μετα­φέρ­θη­κε με επι­βα­τι­κό αυτο­κί­νη­το απαν­θρα­κω­μέ­νο πτώ­μα γυναί­κας, το οποίο βρί­σκε­ται στο νεκρο­το­μείο του νοσοκομείου.

Το Γενι­κό Νοσο­κο­μείο Μυτι­λή­νης και το ΕΚΑΒ παρα­μέ­νουν σε κατά­στα­ση αυξη­μέ­νης ετοι­μό­τη­τας» ανα­φέ­ρε­ται στην ανακοίνωση.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο