Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δημοτικές εκλογές 2019: Η Νίκη Τσιριγώτη στη Λέσβο και ο Κώστας Τζίχας στη Σάμο υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Δημο­τι­κές εκλο­γές 2019: Η Τομε­α­κή Οργά­νω­ση Λέσβου του ΚΚΕ ανα­κοι­νώ­νει την υπο­ψη­φιό­τη­τα της Νίκης Τσι­ρι­γώ­τη για δήμαρ­χο του δήμου Λέσβου με το ψηφο­δέλ­τιο της «Λαϊ­κής Συσπείρωσης».

Η Νίκη Τσι­ρι­γώ­τη γεν­νή­θη­κε το 1987 στη Μυτι­λή­νη. Φοί­τη­σε στη Νομι­κή Σχο­λή του Αρι­στο­τε­λεί­ου Πανε­πι­στη­μί­ου Θεσ­σα­λο­νί­κης, από όπου απο­φοί­τη­σε το 2010 και έκτο­τε ζει στη Μυτι­λή­νη, όπου και ασκεί το επάγ­γελ­μα της δικηγόρου.

Είναι μέλος του Γρα­φεί­ου της Τομε­α­κής Επι­τρο­πής Λέσβου του ΚΚΕ, μέλος του Διοι­κη­τι­κού Συμ­βου­λί­ου του Δικη­γο­ρι­κού Συλ­λό­γου Μυτι­λή­νης και πρό­ε­δρος του Συλ­λό­γου Προ­ο­δευ­τι­κών Γυναι­κών Μυτι­λή­νης. Από το 2014 είναι δημο­τι­κή σύμ­βου­λος στον δήμο Λέσβου, εκλεγ­μέ­νη με το ψηφο­δέλ­τιο της «Λαϊ­κής Συσπείρωσης».

Ο Κώστας Τζίχας υποψήφιος δήμαρχος Σάμου

Η Τομε­α­κή Επι­τρο­πή Σάμου του ΚΚΕ ανα­κοι­νώ­νει ότι στις επερ­χό­με­νες δημο­τι­κές εκλο­γές επι­κε­φα­λής της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» Δήμου Σάμου και υπο­ψή­φιος Δήμαρ­χος Σάμου θα είναι ο Κώστας Τζί­χας, μέλος του Γρα­φεί­ου της ΤΕ Σάμου.

Ο Κώστας Τζί­χας γεν­νή­θη­κε το 1953 στη Σάμο, όπου τέλειω­σε το 6τάξιο Γυμνά­σιο. Εργα­το­ϋ­πάλ­λη­λος και σπου­δα­στής στην Αθή­να από το 1971, πήρε μέρος στις λαϊ­κές κινη­το­ποι­ή­σεις στο Πολυ­τε­χνείο το Νοέμ­βρη του 1973. Έκτο­τε συμ­με­τεί­χε ανελ­λι­πώς στους εργα­τι­κούς και λαϊ­κούς αγώ­νες μέσα από το Σύλ­λο­γο Εμπο­ρο­ϋ­παλ­λή­λων Αθή­νας, το Συν­δι­κά­το Μετάλ­λου «Προ­μη­θέ­ας» και το Κίνη­μα Ειρή­νης της ΕΕΔΥΕ. Το 1977 οργα­νώ­θη­κε στη ΚΝΕ και ένα χρό­νο αργό­τε­ρα, το 1978, στο ΚΚΕ. Το 1990 επέ­στρε­ψε στη Σάμο όπου ανέ­λα­βε τη διεύ­θυν­ση του Ραδιο­φω­νι­κού σταθ­μού «ΑΝΑΤΟΛΗ στα FM». Το 1995 εξέ­δω­σε την εφη­με­ρί­δα «Χαραυ­γή» της οποί­ας ήταν και διευ­θυ­ντής, μέχρι το 2013. Σήμε­ρα είναι εργά­της στον Ε.Ο.Α.Σ. Σάμου. Είναι μέλος της Γραμ­μα­τεί­ας της Παν­σα­μια­κής Επι­τρο­πής Ειρή­νης και από το 2014 δημο­τι­κός σύμ­βου­λος Σάμου με τη «Λαϊ­κή Συσπείρωση».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο