Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: Ομολόγησε η αδελφή της

Ομο­λο­γία για την δολο­φο­νία της Φαί­ης Μπα­κο­γιώρ­γου φέρε­ται να έδω­σε η αδελ­φή του θύμα­τος απο­λο­γού­με­νη στην 15η Τακτι­κή Ανα­κρί­τρια, η οποία και θα κρί­νει όσα είπε η 23χρονη κατη­γο­ρού­με­νη, καθώς φαί­νε­ται ότι οι ισχυ­ρι­σμοί της δεν συνά­δουν με ευρή­μα­τα της υπόθεσης.

Η αδελ­φή, όπως η μητέ­ρα, αλλά και η θεω­ρού­με­νη ως βασι­κή κατη­γο­ρού­με­νη σπι­το­νοι­κο­κυ­ρά τους, κρί­θη­καν αργά το από­γευ­μα προ­φυ­λα­κι­στέ­ες μετά τις απο­λο­γί­ες που έδω­σαν για την φρι­κια­στι­κή υπόθεση.

Ενώ­πιον της δικα­στι­κής λει­τουρ­γού, η 23χρονη σήμε­ρα αδελ­φή του θύμα­τος, φέρε­ται να είπε πως ήταν αυτή που σκό­τω­σε την Φαίη πριν δύο χρό­νια. Φέρε­ται επί­σης να απέ­δω­σε το έγκλη­μα στο μίσος που έτρε­φε ενα­ντί­ον της Φαί­ης. Η κατη­γο­ρού­με­νη φέρε­ται παράλ­λη­λα να επι­κα­λέ­στη­κε ψυχο­λο­γι­κά προ­βλή­μα­τα και ζήτη­σε την διε­νέρ­γεια ψυχια­τρι­κής πραγματογνωμοσύνης .

Να σημειω­θεί ότι σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες η ομο­λο­γία που έδω­σε η 23χρονη, φαί­νε­ται να είναι σε διά­στα­ση με ευρή­μα­τα της ιατρο­δι­κα­στι­κής εξέτασης.

Οι άλλες δυο κατη­γο­ρού­με­νες, η 53χρονη μητέ­ρα και η 56χρονη σπι­το­νοι­κο­κυ­ρά που φιλο­ξε­νού­σε την οικο­γέ­νεια σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες αρνή­θη­καν την ανθρω­πο­κτο­νία. Η μητέ­ρα της 23χρονης Φαί­ης δήλω­σε εξαρ­τη­μέ­νη από ναρ­κω­τι­κές ουσί­ες αρνού­με­νη ότι έχει σχέ­ση με το έγκλη­μα σε βάρος της κόρης της.

Στην απο­λο­γία της η 56χρονη κατη­γο­ρού­με­νη φέρε­ται να δήλω­σε ότι αγα­πού­σε πολύ την Φαίη αρνού­με­νη ότι έκα­νε κάτι σε βάρος της .

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο