Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δολοφονία 29χρονου Μιχάλη: Στο σημείο της δολοφονίας παίκτες της ΑΕΚ

Τη συντρι­βή της για τον χαμό του 29χρονου Μιχά­λη εκφρά­ζει σε ανα­κοί­νω­σή της η ΠΑΕ ΑΕΚ, καταγ­γέλ­λο­ντας ότι «τον σκό­τω­σαν επαγ­γελ­μα­τί­ες δολο­φό­νοι, οργα­νω­μέ­νοι εγκλη­μα­τί­ες που διέ­σχι­σαν τη χώρα κι έφτα­σαν στη Νέα Φιλα­δέλ­φεια από το Ζάγκρεμπ. Για να ενω­θούν εδώ με Ελλη­νες εγκλη­μα­τί­ες συνερ­γούς τους, με μονα­δι­κό σκο­πό να σκο­τώ­σουν».

«Οι εγκλη­μα­τί­ες που δολο­φό­νη­σαν τον Μιχά­λη πρέ­πει άμε­σα να εντο­πι­στούν και να πλη­ρώ­σουν ακρι­βά το τίμη­μα της βαρ­βα­ρό­τη­τας τους. Φυσι­κοί αυτουρ­γοί και συνερ­γοί τους, Κρο­ά­τες και Ελλη­νες», συνε­χί­ζει η ΠΑΕ ΑΕΚ και προ­σθέ­τει ότι «όσα συνέ­βη­σαν τα είχα­με προ­βλέ­ψει και είχα­με θέσει όλες τις σχε­τι­κές πλη­ρο­φο­ρί­ες μας, ακό­μη και βιντε­ο­λη­πτι­κό υλι­κό, ώρες πριν, υπό­ψιν των αρμό­διων αρχών».

Παράλ­λη­λα, απέ­να­ντι στην προ­σπά­θεια που έγι­νε να εμφα­νι­στούν τα επει­σό­δια ως «ραντε­βού θανά­του» μετα­ξύ οπα­δών, ο υπεύ­θυ­νος του Γρα­φεί­ου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ Τάσος Τσα­τά­λης σε ανάρ­τη­σή του κατήγ­γει­λε «προ­σπά­θεια παρα­πλά­νη­σης και δημιουρ­γί­ας μιας εικό­νας ανύ­παρ­κτης», τονί­ζο­ντας ότι δεν υπήρ­ξε «κανέ­να ραντε­βού οπα­δών, παρά μόνο αυτό των Κρο­α­τών και των Ελλή­νων συνερ­γών τους».

Στο μετα­ξύ, αντι­προ­σω­πεία παι­κτών και διοι­κού­ντων της ΑΕΚ επι­σκέ­φτη­κε το από­γευ­μα  το σημείο της δολο­φο­νί­ας, απο­τί­νο­ντας φόρο τιμής στον δολο­φο­νη­μέ­νο Μιχά­λη. Το από­γευ­μα επι­σκέ­φτη­καν και το νοσο­κο­μείο, όπου νοση­λεύ­ο­νταν η μητέ­ρα του καθώς και άλλοι τραυ­μα­τι­σμέ­νοι οπαδοί.

Με μηνύ­μα­τά τους πολ­λές ακό­μα ΠΑΕ και ΚΑΕ (Πανα­θη­ναϊ­κός, Ολυ­μπια­κός, ΠΑΟΚ, Αρης κ.ά.) εξέ­φρα­σαν τα συλ­λυ­πη­τή­ριά τους για τη δολο­φο­νία του 29χρονου και επι­δό­θη­καν σε ευχο­λό­για να πάψουν αυτού του είδους τα περι­στα­τι­κά, ενώ κρα­τή­θη­κε ενός λεπτού σιγή στο ΟΑΚΑ, πριν την έναρ­ξη του χθε­σι­νού αγώ­να Ελλά­δας — Σερ­βί­ας στο πλαί­σιο του τουρ­νουά «Ακρό­πο­λις».

Ανα­κοί­νω­ση για το θέμα εξέ­δω­σε και η UEFA. Υπο­κρι­τι­κά εξέ­φρα­σε τη λύπη της και στη συνέ­χεια, σαν να μη συνέ­βη τίπο­τα, ανα­κοί­νω­σε ότι ο αγώ­νας Ντι­να­μό — ΑΕΚ στο Ζάγκρεμπ θα διε­ξα­χθεί κανο­νι­κά στις 15 Αυγού­στου και ο προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νος για σήμε­ρα αγώ­νας, στη Νέα Φιλα­δέλ­φεια, στις 19 Αυγούστου.

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο