Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Πειρατές του Ονείρου»: Ηθικός αυτουργός, το σάπιο σύστημα που έχει εμπορευματοποιήσει τα πάντα

«Το έγκλη­μα δεν πρέ­πει να περά­σει ατι­μώ­ρη­το. Το αίμα του Μιχά­λη που δολο­φο­νή­θη­κε ζητά Δικαί­ω­ση» τονί­ζει ο σύν­δε­σμος φιλά­θλων της ΑΕΚ «Πει­ρα­τές του Ονεί­ρου», σε ανα­κοί­νω­σή του για τη δολο­φο­νία του 29χρονου από Κρο­ά­τες χούλιγκαν.

«Τα άθλια ναζι­στό­μου­τρα — Κρο­ά­τες νοσταλ­γοί του Χίτλερ που σε συνερ­γα­σία με ντό­πιους δωσί­λο­γους συνερ­γούς τους, επι­τέ­θη­καν ύπου­λα μέσα στο σκο­τά­δι και μετέ­τρε­ψαν τη Νέα Φιλα­δέλ­φεια σε σφα­γείο (…), θα πρέ­πει “να μην ξανα­δούν ηλί­ου φως”, όπερ σημαί­νει να τιμω­ρη­θούν σκλη­ρά και παρα­δειγ­μα­τι­κά»  και «οι φονιά­δες και οι συνερ­γοί τους να πάνε στο μπου­ντρού­μι», τονί­ζε­ται στην ανακοίνωση.

Σχε­τι­κά με το γεγο­νός ότι το οργα­νω­μέ­νο ναζι­στι­κό κομ­βόι, διέ­σχι­σε ανε­νό­χλη­το τρείς χώρες και καμιά κρα­τι­κή αρχή δεν τους στα­μά­τη­σε, οι «Πει­ρα­τές του Ονεί­ρου» τονί­ζουν ότι «αυτό από μόνο του σημαί­νει και φανε­ρώ­νει πολ­λά και για πολ­λούς! Ενώ οι κρα­τι­κοί μηχα­νι­σμοί δεί­χνουν μεγά­λη ετοι­μό­τη­τα όταν επι­τί­θε­νται με το παρα­μι­κρό σε φοι­τη­τές και μαθη­τές, σε απερ­γούς που ζητά­νε ένα ανθρώ­πι­νο μερο­κά­μα­το ή σε συντα­ξιού­χους που διεκ­δι­κούν μερι­κά ψίχου­λα παρα­πά­νω στις συντά­ξεις πεί­νας, στην προ­κει­μέ­νη περί­πτω­ση άφη­σαν ανε­νό­χλη­τους τους εγκλη­μα­τί­ες να σπεί­ρουν το θάνατο».

Η ανα­κοί­νω­ση προ­σθέ­τει πως «το σάπιο σύστη­μα που έχει εμπο­ρευ­μα­το­ποι­ή­σει τα πάντα για τα ανα­θε­μα­τι­σμέ­να υπερ­κέρ­δη του, με όλα τα εκφυ­λι­στι­κά φαι­νό­με­να που γεν­νά­ει σε όλους τους κοι­νω­νι­κούς τομείς, μαζί φυσι­κά και στον αθλη­τι­σμό, είναι ο ηθι­κός αυτουρ­γός και ο νοών νοείτω!».

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο