Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δολοφονική επίθεση φασιστών: Αύριο η κηδεία του Μιχάλη

Αύριο Παρα­σκευή 11 Αυγού­στου στις 5 μ.μ. στον Άγιο Κων­στα­ντί­νο στην Ελευ­σί­να θα γίνει η κηδεία του 29χρονου Μιχά­λη Κατσου­ρή που δολο­φο­νή­θη­κε σε κατα­δρο­μι­κή επί­θε­ση φασι­στών χού­λι­γκαν, κυρί­ως από την Κρο­α­τία, έξω από το γήπε­δο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αύριο ξεκινούν ενώπιον των ανακριτών οι απολογίες των πρώτων κατηγορουμένων

Αύριο, Παρα­σκευή θα ξεκι­νή­σουν ενώ­πιον των τριών ανα­κρι­τών οι απο­λο­γί­ες των κατη­γο­ρου­μέ­νων στην δικο­γρα­φία της αιμα­τη­ρής συμπλο­κής στη Νέα Φιλα­δέλ­φεια που είχε ως απο­τέ­λε­σμα την δολο­φο­νία του 29χρονου Μιχά­λη Κατσουρή.

Η απο­λο­γη­τι­κή δια­δι­κα­σία, μετά τις προ­θε­σμί­ες που έλα­βαν οι κατη­γο­ρού­με­νοι χθες βρά­δυ προ­κει­μέ­νου να ενη­με­ρω­θούν επί της δικο­γρα­φί­ας και να προ­ε­τοι­μά­σουν την υπε­ρα­σπι­στι­κή τους γραμ­μή, ορί­στη­κε να ξεκι­νή­σει την Παρα­σκευή το μεση­μέ­ρι και ανα­μέ­νε­ται να ολο­κλη­ρω­θεί την Κυριακή.

Οι απο­λο­γί­ες προ­γραμ­μα­τί­στη­κε να γίνουν ανά ομά­δες των 10–12 ατό­μων σε κάθε ανα­κρι­τή ανά ημέρα.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται πως η δίω­ξη που ασκή­θη­κε για την αιμα­τη­ρή επί­θε­ση έξω από το γήπε­δο της ΑΕΚ περι­λαμ­βά­νει τέσ­σε­ρα κακουρ­γή­μα­τα και επτά πλημμελήματα.

Με δια­τά­ξεις που εξέ­δω­σε χθες η Ανα­κρί­τρια της υπό­θε­σης θα ληφθεί γενε­τι­κό υλι­κό από τους κατη­γο­ρού­με­νους προ­κει­μέ­νου να εντο­πι­στεί ο δρά­στης της δολο­φο­νί­ας του 29χρονου.

 

Φ. Ντο­στο­γιέφ­σκι – Ν. Χικ­μέτ: Αντί για πένα είχαν στα χέρια τους χει­ρο­πέ­δες, της Ελέ­νης Κοτσαλίδου

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο