Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δυσώδης αντικομμουνισμός και ψέματα ενάντια στο ΚΚΕ από το «Μακελειό»

Τα ηγε­τι­κά στε­λέ­χη της ναζι­στι­κής, εγκλη­μα­τι­κής Χρυ­σής Αυγής μπο­ρεί να βρί­σκο­νται στη φυλα­κή, όμως ο «χρυ­σαυ­γι­τι­σμός» κυκλο­φο­ρεί ελεύ­θε­ρος σπέρ­νο­ντας απο ‘δω και απο ‘κει, σε κάθε ευκαι­ρία, το φασι­στι­κό του δηλητήριο.

Το άθλιο, χρυ­σαυ­γί­τι­κο επι­χεί­ρη­μα ότι δήθεν «το ΚΚΕ κάνει πλά­τες στην κυβέρ­νη­ση» και ότι κάνει τάχα «συστη­μι­κή αντι­πο­λί­τευ­ση στη ΝΔ», ανα­πα­ρά­γει η γνω­στή ακρο­δε­ξιά σκου­πι­δο­φυλ­λά­δα «Μακε­λειό», αρα­διά­ζο­ντας — ως συνή­θως — ψέμα­τα και ανα­κρί­βειες με το κιλό.

Σε σημε­ρι­νή του ανάρ­τη­ση ο δια­δι­κτυα­κός υπό­νο­μος του «Μακε­λειού» προ­βαί­νει σε γκε­μπε­λι­σμούς ενά­ντια στο ΚΚΕ (παλιά μου τέχνη κόσκι­νο), χρη­σι­μο­ποιώ­ντας την παλιά και ληγ­μέ­νη πλέ­ον υπό­θε­ση της «Τυπο­εκ­δο­τι­κής».

Με τίτλο «ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ! “Όμη­ρος” το ΚΚΕ και η Αρι­στε­ρά για να συνε­χί­ζουν να είναι το δεκα­νί­κι των υπο­χρε­ω­τι­κών εμβο­λια­σμών», που συνο­δεύ­ε­ται με «Έγγρα­φο Ντο­κου­μέ­ντο», η φασι­στι­κή φυλ­λά­δα του Στ. Χίου κάνει ακό­μη και τον ίδιο τον Γκέ­μπελς να μοιά­ζει… ερα­σι­τέ­χνης της αντι­κομ­μου­νι­στι­κής προπαγάνδας.

Το υπο­τι­θέ­με­νο «ντο­κου­μέ­ντο» που παρου­σιά­ζει η φυλ­λά­δα δεν είναι τίπο­τε άλλο από μια τυπι­κή δια­δι­κα­σία πλει­στη­ρια­σμού εγκα­τα­στά­σε­ων για ένα θέμα που, επί της ουσί­ας, έχει λήξει εδώ και κάποια χρό­νια και δεν αφο­ρά άμε­σα το ΚΚΕ.

makeleio 12

Το υπο­τι­θέ­με­νο.… «ντο­κου­μέ­ντο» της φασι­στο­φυλ­λά­δας του Στ. Χίου.

Επει­δή όμως ο πρω­τό­γο­νος και χυδαί­ος αντι­κομ­μου­νι­σμός του «Μακε­λειού» δεν έχει πάτο, ο πλει­στη­ρια­σμός των εγκα­τα­στά­σε­ων παρου­σιά­ζε­ται ως δήθεν… «ομη­ρεία» του ΚΚΕ από την κυβέρ­νη­ση! Για τέτοια αθλιό­τη­τα μιλά­με, για τέτοιον γκεμπελισμό.

Σε πλή­ρη αντί­θε­ση με όσα γρά­φει το φασι­στι­κό «Μακε­λειό», το ΚΚΕ ασκεί την πλέ­ον δυνα­μι­κή, από την σκο­πία των εργα­τι­κών-λαϊ­κών συμ­φε­ρό­ντων, αντι­πο­λί­τευ­ση στην όποια αστι­κή κυβέρ­νη­ση. Και αυτό το ξέρουν άπα­ντες: Φίλοι και εχθροί.

Προ­φα­νώς, έχο­ντας ανα­λά­βει εργο­λα­βι­κά την παρα­πλη­ρο­φό­ρη­ση του λαού και επι­χει­ρώ­ντας να πρω­τα­γω­νι­στή­σει στο αντε­πι­στη­μο­νι­κό αντιεμ­βο­λια­στι­κό κίνη­μα, η εφη­με­ρί­δα του Στ. Χίου δεν διστά­ζει μπρο­στά σε τίπο­τα, ακό­μη και αν χρεια­στεί να δημο­σιεύ­σει εξώ­φθαλ­μα ψέμα­τα και εμε­τι­κές συκο­φα­ντί­ες. Έτσι κι’ αλλιώς πάει πολύς και­ρός που η εν λόγω σκου­πι­δο­φυλ­λά­δα έχει ξεπε­ρά­σει τον πάτο και συνε­χί­ζει ακάθεκτη…

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο