Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δύο νεκροί σε τροχαίο τα ξημερώματα στη Λ. Αθηνών

Τρο­χαίο με τρα­γι­κό απο­λο­γι­σμό δύο νεκρούς σημειώ­θη­κε λίγο μετά τις 2 τα ξημε­ρώ­μα­τα στη συμ­βο­λή της Λεω­φό­ρου Αθη­νών με την οδό Αντι­γό­νης κοντά στο νέο Χρη­μα­τι­στή­ριο Αθηνών.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, ένα μικρό ΙΧ αυτο­κί­νη­το με δύο επι­βά­τες το οποίο βρι­σκό­ταν στη μεσαία λωρί­δα της λ. Αθη­νών, κάτω από αδιευ­κρί­νι­στες συν­θή­κες εξε­τρά­πη της πορεί­ας του και κινή­θη­κε προς τα δεξιά με απο­τέ­λε­σμα να παρα­σύ­ρει μια μηχα­νή με δύο ανα­βά­τες που κινού­νταν εκεί­νη τη στιγ­μή στη δεξιά λωρί­δα. Ακο­λού­θως προ­σέ­κρου­σαν σε δύο σταθ­μευ­μέ­να ΙΧ αυτοκίνητα.

Μετά την επέμ­βα­ση της Πυρο­σβε­στι­κής απε­γκλω­βί­στη­καν δύο άτο­μα ηλι­κί­ας 37 και 19 ετών οι οποί­οι ήταν σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες οι ανα­βά­τες της μοτο­σι­κλέ­τας. Παρα­δό­θη­καν σε ασθε­νο­φό­ρο του ΕΚΑΒ και μετα­φέρ­θη­καν στο νοσο­κο­μείο «Γ. Γεν­νη­μα­τάς» όπου δια­πι­στώ­θη­κε λίγο αργό­τε­ρα ο θάνα­τός τους.

Ο οδη­γός που προ­κά­λε­σε το τρο­χαίο, έχει συλ­λη­φθεί, ενώ προ­α­νά­κρι­ση διε­ξά­γει η Τρο­χαία Αττικής.

Σε ανάρ­τη­σή της η Πυρο­σβε­στι­κή ανα­φέ­ρει ότι, «χωρίς τις αισθή­σεις του ανα­σύρ­θη­κε άνδρας από Ε.Ι.Χ. αυτο­κί­νη­το και παρα­δό­θη­κε στο ΕΚΑΒ, συνε­πεία τρο­χαί­ου, στη συμ­βο­λή της Λεω­φό­ρου Αθη­νών και Αντι­γό­νης στο δήμο Αθη­ναί­ων. Επι­χεί­ρη­σαν 7 πυρο­σβέ­στες με 2 οχήματα.

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο