Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δ. Κουτσούμπας: Έκπληξη σε 26χρονο που είχε τα γενέθλια του – Εμφανίστηκε στο μαγαζί με την τούρτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκπλη­ξη σε παρέα νεα­ρών που γιόρ­τα­ζαν τα γενέ­θλια του φίλου τους έκα­νε ο Δημή­τρης Κου­τσού­μπας σε εστια­τό­ριο της Θεσσαλονίκης.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, που αυτές τις μέρες περιο­δεύ­ει στη συμπρω­τεύ­ου­σα, βρέ­θη­κε σε ταβερ­νά­κι της πόλης με συντρό­φους και συνερ­γά­τες του.

Εκεί βρί­σκο­νταν νεα­ροί οι οποί­οι θέλη­σαν να κάνουν έκπλη­ξη σε έναν 26χρονο φίλο τους ο οποί­ος είχε τα γενέ­θλιά του. Έτσι, πλη­σιά­σαν τον Γενι­κό Γραμ­μα­τέα, του μίλη­σαν και του ζήτη­σαν, αν θέλει, να πάει αυτός την τούρ­τα στον εορτάζοντα.

Άνθρω­πος βαθιά λαϊ­κός και απλός, γνω­στός εκτός των άλλων για το χιού­μορ του, ο Δ. Κου­τσού­μπας δέχθη­κε την πρό­σκλη­ση και έκα­νε… εμφά­νι­ση κρα­τώ­ντας την τουρ­τα και σκορ­πώ­ντας χαμό­γε­λα στην παρέα και, ασφα­λώς, στον εορτάζοντα.

Οι νεα­ροί ανέ­βα­σαν το συμ­βάν στο tik tok, με το βιντε­ά­κι να γίνε­ται… viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Τώρα, αυτό που μένει, είναι η νεο­λαία να κάνει την… έκπλη­ξη στις εκλο­γές της 25ης Ιου­νί­ου, ψηφί­ζο­ντας μαζι­κά τα ψηφο­δέλ­τια του ΚΚΕ και ρίχνο­ντας στο «κανα­βά­τσο» τα, μεγά­λα και μικρά, αστι­κά κόμματα.

@giannis97pap Τα γενέ­θλια σας; #koutsoumpas #luben #tiktokgreece #mpesfypgamw #ekloges2023 #lubentv #autoieiste #viralgreece ♬ πρω­τό­τυ­πος ήχος — Giannis97pap

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο