Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Εκδήλωση για τα 63 χρόνια της Κουβανικής Επανάστασης: Ο Τσε και η οικοδόμηση του σοσιαλισμού στην Κούβα

Γιορ­τά­ζο­ντας τα 63 χρό­νια της Κου­βα­νι­κής Επα­νά­στα­σης, οι εκδό­σεις Διε­θνές Βήμα σας προ­σκα­λούν σε συζή­τη­ση με θέμα «Η συμ­βο­λή του Τσε Γκε­βά­ρα στην οικο­δό­μη­ση του σοσια­λι­σμού στην Κού­βα και την ανά­πτυ­ξη του διεθνισμού».

Θα μιλή­σουν οι: Σέλ­μις Μαρία Ντο­μίν­γκες Κορ­τί­να, Πρέ­σβει­ρα της Δημο­κρα­τί­ας της Κού­βας, Μαγδα­λη­νή Λάπ­πα και Νατά­σα Τερ­λε­ξή εκ μέρους των εκδό­σε­ων Διε­θνές Βήμα και ο Νίκος Καραν­δρέ­ας, Πρό­ε­δρος του Ελλη­νο­κου­βα­νι­κού Συν­δέ­σμου Φιλί­ας και Αλλη­λεγ­γύ­ης. Θα χαι­ρε­τή­σει εκπρό­σω­πος του Πολι­τι­στι­κού Σολ­λό­γου «Χοσέ Μαρτί».

Η εκδή­λω­ση θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί το Σάβ­βα­το, 22 Γενά­ρη, 7.00 μμ στον χώρο του Συλ­λό­γου Ελλή­νων Αρχαιο­λό­γων, Ερμού 136, Αθή­να 10553, τηρώ­ντας τα μέτρα προ­στα­σί­ας covid-19.

Η παρου­σιά­σεις βασί­ζο­νται σε δύο βιβλία των εκδό­σε­ων με ομι­λί­ες και γρα­πτά του Ερνέ­στο Τσε Γκε­βά­ρα που φέτος ανα­τυ­πώ­νο­νται: : Ο Τσε Γκε­βά­ρα μιλά­ει στους νέους και Ο σοσια­λι­σμός και ο άνθρω­πος στην Κούβα.

che guevara 008

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο