Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Γεωργούλης μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ τέθη­κε ο ευρω­βου­λευ­τής Αλέ­ξης Γεωρ­γού­λης, μετά από καταγ­γε­λία σε βάρος του. 

Η Πρό­ε­δρος του Ευρω­παϊ­κού Κοι­νο­βου­λί­ου, Ρομπέρ­τα Μέτσο­λα ανα­κοί­νω­σε κατά την έναρ­ξη των εργα­σιών της ολο­μέ­λειας στο Στρα­σβούρ­γο ότι υπάρ­χει αίτη­μα από τις βελ­γι­κές αρχές για άρση της ασυ­λί­ας του ευρω­βου­λευ­τή Αλέ­ξη Γεωργούλη.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες που μετα­δί­δουν μέσα ενη­μέ­ρω­σης, σε βάρος του Αλ. Γεωρ­γού­λη έχει κατα­τε­θεί καταγ­γε­λία για παρε­νό­χλη­ση από μία γυναίκα.

Ο ίδιος έκα­νε λόγο για «κατα­φα­νώς ψευ­δής και συκο­φα­ντι­κή καταγ­γε­λία, για περι­στα­τι­κό που δήθεν συνέ­βη πριν τρία χρό­νια», υπο­στη­ρί­ζο­ντας θέτει τον εαυ­τό του «στη διά­θε­ση των οργά­νων του κόμ­μα­τος» και υπο­βάλ­λει την παραί­τη­σή του από μέλος του κόμ­μα­τος καθώς και από την Ευρω­ο­μά­δα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Παράλ­λη­λα ο ευρω­βου­λευ­τής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώ­νει πως θα δώσει «τη μάχη του στη δικαιο­σύ­νη, για την αλή­θεια και την απο­κα­τά­στα­ση του ονό­μα­τός του», καθώς όπως υπο­γραμ­μί­ζει δεν θέλει «επ’ ουδε­νί να επη­ρε­ά­σει τον αγώ­να που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ- Προ­ο­δευ­τι­κή Συμ­μα­χία, σε όλα τα επί­πε­δα, με ένα καθα­ρά προ­σω­πι­κό ζήτημα».

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο