Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ελεύθερος αφέθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος — Είχε συλληφθεί έπειτα από μήνυση πολιτευτή της «Ελληνικής Λύσης»

Ελεύ­θε­ρος αφέ­θη­κε πριν λίγο ο Πέτρος Τατσό­που­λος ο οποί­ος είχε συλ­λη­φθεί σήμε­ρα το πρωί έπει­τα από μήνυ­ση του παρου­σια­στή και υπο­ψή­φιου βου­λευ­τή με το ακρο­δε­ξιό κόμ­μα «Ελλη­νι­κή Λύση» Φίλιπ­που Καμπούρη.

Ο Πέτρος Τατσό­που­λος με ανάρ­τη­σή του στο Twitter εξέ­φρα­σε τις ευχα­ρι­στί­ες του σε όσους του συμπα­ρα­στά­θη­καν, ενώ σημεί­ω­σε ότι: «Εξυ­πα­κού­ε­ται επί­σης ότι δεν πρό­κει­ται να πάψω να στη­λι­τεύω φαι­νό­με­να, όπως η θρη­σκο­κα­πη­λεία από πολι­τευ­τές που, κατά την προ­σω­πι­κή μου εκτί­μη­ση, βρί­σκο­νται στο χαμη­λό­τε­ρο κι ευτε­λέ­στε­ρο σκα­λο­πά­τι της ψηφο­θη­ρι­κής κλίμακας».

Ο συγ­γρα­φέ­ας και αρθρο­γρά­φος στην εφη­με­ρί­δα «Τα ΝΕΑ» συνε­λή­φθη σε εκδή­λω­ση παρου­σί­α­σης βιβλί­ου με τον τίτλο «Παι­δεία και Θρη­σκεία: Έννοιες ασύμ­βα­τες;» που είχε προ­κα­λέ­σει αντιδράσεις.

Ειδι­κό­τε­ρα, μετά το πέρας εκδή­λω­σης με τίτλο: «Είναι παι­δεία και θρη­σκεία έννοιες ασύμ­βα­τες;» στο βιβλιο­πω­λείο Free Thinking Zone, στην οδό Σκου­φά στο Κολω­νά­κι, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προ­χώ­ρη­σαν στη σύλ­λη­ψη του κ. Τατσό­που­λου με τη δια­δι­κα­σία του αυτο­φώ­ρου και τον μετέ­φε­ραν στο Αστυ­νο­μι­κό Τμή­μα της Ομόνοιας.

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο