Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Εμετικές χυδαιότητες της Χρυσής Αυγής για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Σκυλάραπας» που «μολύνει την Ελλάδα»…

«Σκυ­λά­ρα­πας» και «κου­ρά­δα» που «μολύ­νει την Ελλά­δα». Έτσι χαρα­κτη­ρί­ζουν τον Γιάν­νη Αντε­το­κούν­μπο τα ναζι­στι­κά απο­βρά­σμα­τα της Χρυ­σής Αυγής. 

Δε μιλά­με για ανώ­νυ­μα χρυ­σαυ­γί­τι­κα προ­φίλ στα μέσα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης. Αυτούς τους χαρα­κτη­ρι­σμούς χρη­σι­μο­ποιούν ενά­ντια στο Γιάν­νη — τον οποίο κοροϊ­δευ­τι­κά απο­κα­λούν «Αντα­μπα­τού­μπα»- τα φασι­στοει­δή στην επί­ση­μη ιστο­σε­λί­δα της «Περι­φε­ρεια­κής Οργά­νω­σης Ιονί­ων Νήσων» της Χρυ­σής Αυγής (Δεί­τε εδώ σε archive). 

antetokunbo xa

Για να γίνει αντι­λη­πτό το μέγε­θος της αθλιό­τη­τας, του ρατσι­στι­κού μίσους και του παλιαν­θρω­πι­σμού των χρυ­σαυ­γί­τι­κων απο­βρα­σμά­των, παρα­θέ­του­με αυτού­σιο το εμε­τι­κό σχόλιο: 

«Για τον σκυ­λά­ρα­πα και τους βρω­μο­ρα­γιά­δες σκα­το­ελ­λη­νό­φω­νους που απο­δί­δουν τον ύψι­στο τίτλο του Έλλη­νος σε κάθε κου­ρά­δα που μολύ­νει αυτή τη στιγ­μή τον Ελλα­δι­κό χώρο, έχω ανα­φερ­θεί εκτε­νώς. Αυτό όμως το “… στο σπί­τι μου υπάρ­χει νιγη­ρια­νή κουλ­τού­ρα, δηλ. ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΩΝ, ΥΠΑΡΞΗ ΗΘΩΝ” …με τελεί­ω­σε! Ιδού που κατα­ντή­σα­τε την Ελλά­δα και τους Έλλη­νες, αρι­στε­ρά και δεξιά κοπρό­σκυ­λα …να μας ξεφτι­λί­ζουν παγκο­σμί­ως μέχρι και οι αρα­πά­δες! ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ… ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΑΡΩΣΟΥΜΕ!!!»

Αυτά τα ναζι­στι­κά καθάρ­μα­τα, οι από­γο­νοι του Χίτλερ και των ταγ­μα­τα­σφα­λι­τών, ζητούν την ψήφο του λαού στις 7 Ιούλη. 

Αυτοί οι μαχαι­ρο­βγάλ­τες, οι δολο­φό­νοι του Φύσ­σα και του Λουκ­μάν, οι ντα­βα­τζή­δες και οι παρα­δου­λεύ­τρες των μεγα­λο­ερ­γο­δο­τών, έχουν το απύθ­με­νο θρά­σος να αυτο­πα­ρου­σιά­ζο­νται ως «πατριώ­τες». 

Οι εργα­ζό­με­νοι, οι νέοι και οι νέες, οφεί­λουν να τους μαυ­ρί­σουν στην κάλ­πη και να τους απο­μο­νώ­σουν, σε κάθε χώρο δου­λειάς, σε κάθε γειτονιά. 

Με πλη­ρο­φο­ρί­ες από jailgoldendawn.com.

xrysh aygh 2

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο