Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Εμετικός και χυδαίος Πορτοσάλτε: Για το δυστύχημα στα Τέμπη φταίει ο… «κρατισμός» και ο «συνδικαλισμός» στον ΟΣΕ!!!

Ενώ η χώρα θρη­νεί 44 νεκρούς στο σιδη­ρο­δρο­μι­κό δυστύ­χη­μα-έγκλη­μα των Τεμπών, το γνω­στό δημο­σιο­γρα­φι­κό «κορά­κι» του «ΣΚΑΪ» που ακού­ει στο όνο­μα Άρης Πορ­το­σάλ­τε ξαναχτύπησε!

Αυτήν την φορά, μιλώ­ντας από το στα­σί­δι του στην πρω­ϊ­νή εκπο­μπή του ΣΚΑΪ «Σήμε­ρα», το ανεκ­δι­ή­γη­το αυτό ανθρω­πά­κι επι­χεί­ρη­σε να ρίξει τις ευθύ­νες για την τρα­γω­δία των Τεμπών στον… «κρα­τι­σμό» και τον «συν­δι­κα­λι­σμό»!!! Από κοντά και ο άλλος κυβερ­νη­τι­κός παπα­γά­λος Δ. Οικο­νό­μου να υπερθεματίζει…

Σε ενα ελλη­νι­κό κρά­τος που έχουν ιδιω­τι­κο­ποι­η­θεί-ξεπου­λη­θεί τα πάντα, που δεν έχει μεί­νει τίπο­τα που να μην απο­τε­λεί αντι­κεί­με­νο επι­χει­ρη­μα­τι­κής εκμε­τάλ­λευ­σης, ο Πορ­το­σάλ­τε βρί­σκει τον ένο­χο της τρα­γω­δί­ας στον «κρα­τι­σμό» και τους συνδικαλιστές!

Τους συν­δι­κα­λι­στές που πριν λίγες μόλις μέρες προει­δο­ποιού­σαν για το επερ­χό­με­νο δυστύ­χη­μα, επι­ση­μαί­νο­ντας τις τρα­γι­κές ελλεί­ψεις σε υπο­δο­μές και προσωπικό!

Ας σκά­σουν πια οι διά­φο­ροι Πορ­το­σάλ­τε! Το σάπιο σύστη­μα που με τόση θέρ­μη υπο­στη­ρί­ζουν είναι υπεύ­θυ­νο για εκα­τόμ­βες νεκρών και τραυματιών.

Αφού δεν ντρέ­πο­νται, ας σεβα­στούν έστω για λίγο τις οικο­γέ­νειες των θυμά­των που θρη­νούν πάνω από τα συντρίμ­μια της καπι­τα­λι­στι­κής βαρβαρότητας.

Τρα­γω­δία στα Τέμπη, έγκλη­μα ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο